Lise fra Levanger er lettere, sprekere og sterkere!

Lise fra Levanger er lettere, sprekere og sterkere!

 I 2015 gikk Lise Skjerve på livsstilsprogram med Freeliving. Vi har snakket litt med henne om hennes erfaringer og resultater ved å delta på Freeliving metoden

Vinteren 2015 bestemte Lise Skjerve fra Levanger seg for å virkelig ta tak i sin livsstil. En link på facebook vekket hennes interesse etter flere års mislykkede forsøk på å gå ned i vekt, både på egen hånd og via ulike kurs. Hun brukte flere dager på å lese og virkelig gå inn i seg selv for å finne ut om dette var noe hun hadde lyst til. Det var ordet livsstilsendring og varigheten på kurset som fikk meg til å tenne på tanken.

Fra 102 kg til matchvekt!

Ved kursoppstart viste vekta 102 kg og følelsen av å være en lat mor var vond. Målet med kursdeltagelsen var først og fremst det å gå ned i vekt og bli i bedre form samtidig som tanken på å bli en bedre mor for sin spreke sønn sto høyt i kurs.

Kombinasjonen av sunt kosthold og det å finne gleden av treningen har vært det avgjørende for Lise. I dag er hun over 20 kg lettere og energinivået og tankemønsteret er et helt annet enn tidligere. Ikke bare er alt lettere fysisk, jeg har også lært meg å se lysere på ting, nå ser jeg i større grad det som er positivt. Det er veldig interessant å se tilbake på hvor negativ man var før, selv om jeg egentlig aldri har vært en negativ person. Viljestyrken min er også en helt annen nå, jeg gir meg ikke så lett som før. Har jeg satt meg et mål, slutter jeg ikke før jeg har nådd det.

Fant veien med mental trening, sunn mat og trening

lise(1)I dag opplever lise stor treningsglede og treningsrutinene er totalt endret. Tidligere var hun fornøyd med å ta en tur i fjellet i ny og ned, mens nå kan både joggeturer, treningsstudio og lengre fjellturer gjennomføres med glede i løpet av uka. Allerede etter noen måneder nådde Lise noen av sine delmål som var å komme seg opp på høyere fjelltopper. Treningen gir meg energi, spesielt de harde øktene, det kan være tungt mens det står på, men så kan jeg juble når jeg er ferdig.

Godt med støtte og veiledning

Det har selvsagt ikke bare vært lett hele veien. Jeg hadde noen mindre nedturer som gikk på vekt og at jeg kjørte meg litt fast på maten. Da var de ukentlige kursmøtene gode å ha der man kunne få støtte og ny giv både fra kursleder og de andre deltagere.  Det å være sammen i ei gruppe der man er flere i samme situasjon som en selv har vært svært positivt. Dele erfaringer både på godt og vondt, ta imot råd og gi råd, og ha det gøy sammen på trening.

Kursdeltagelsen har ikke bare vist seg positiv for Lise, hele familien har hatt godt av livsstilsendringen. Familien min har støttet meg fult ut gjennom hele prosessen og både samboer og mine barn har spist det samme som meg gjennom dette året. Det har bare vært positivt her hjemme. I tillegg har samboeren min også begynt å trene og har også gått ned i vekt.

Meldte seg på treningsreise etter fullført kurs

bilder fra iphone 786Etter fullført kurs meldte Lise seg på treningsferie i regi av Freeliving, og reiste sammen med 42 andre deltagere på en inspirerende tur til Bulgaria. Denne reisen gav mange gode bekjentskaper og sørget for ytterligere motivasjon og treningsglede på veien videre. Målet mitt fremover nå er å fortsette den gode livsstilen som jeg har lært meg og kunne holde vekten der den er nå. Jeg er kjempefornøyd med den jeg har blitt!

Hvis du ønsker å gjøre en livsstilsendring og få mer informasjon om kursprogrammet kan du fylle inn kontaktskjema under.

Kontakskjema

Meny