Historien til Camilla. Det er så mye mer enn bare et før og etterbilde!

Historien til Camilla. Det er så mye mer enn bare et før og etterbilde!

Det vises så mange ulike før og etterbilder i media. Om mennesker som på fantastisk vis har slanket seg på 1-2-3!

Mange lar seg forføre til å prøve både alskens shaker, piller og mirakelkurer som skal få på plass drømmekroppen, og kanskje også får drømmelivet på kjøpet…alt gjennom en shake eller en pille! Dessverre er realiteten at for å få til varige resultater og en vekt du trives med så må det mye mer til enn å svelge en shake!

Camillas vei

camilla

 

Camilla har gått på kurs i hos Freeliving coach Lise Lemberg fra Moss. I løpet av året hun har deltatt på Freeliving livsstilskurs har hun redusert vekten med hele 30 kilo.Målrettet har Camilla spist og trent seg fra å være tung og med lavt energinivå, til å bli en kvikk og sterk jente. 30 kilo har hun gått ned over et drøyt år. Nå 6 måneder senere er hun fortsatt slank og aktiv som aldri før. Hun gikk på Freeliving livsstilskurs og har fått all den kunnskapen hun trenger for å opprettholde en sunn hverdag. Det trenger hun fordi hun jobber fulltid som rengjøringsleder og om kvelden og helger driver gård med hester og jorder som må pleies, i tillegg til å være mor.

Som du ser av bildene er det skjedd store forandringer med Camilla. MEN…la deg ikke forføre av et FØR og ETTERBILDE og tro at dette har vært noe quick-fix!. For at Camilla skulle oppnå dette har hun måttet jobbe hardt og målrettet, og dette fikk hun også beskjed om hos fra Lise før hun begynte på kurset i Freeliving.

Hun hadde tatt et viktig valg

Camilla var klar, hun hadde bestemt seg og var motivert og hun satte i gang!  På kurset lærte Camilla om hvordan hun kunne lage sunn og næringsrik mat for både og gå ned i vekt, men samtidig skulle jo hun beholde helsen og sørge for et sunt immunforsvar. Ingen snarveier med sultekurer er anbefalt fra Freeliving, så Camilla deltok på kursmøter for å lære mer om sunn mat og ernæring. Samtidig endret hun kostholdet hjemme og vekten gikk nedover jevnt og trutt. I tillegg ble hun mer fysisk aktiv og lærte mange ulike måter hun kunne trene for å styrke kroppen og øke forbrenningen sin på kurset.

Camilla hadde som mange andre prøvd mye før, så det viktigste arbeidet hun gjorde dette året var å jobbe med seg selv og sin motivasjon gjennom mental treningen i Freeliving. det var til tider ganske tøft, men samtidig som vektpilen gikk ned vokste selvtilliten og hun skjønte at hun var på riktig kurs i livet sitt. Camilla har i dag overskudd, er fysisk og mentalt sterkere, og har fått en kropp hun trives med! Ei sunn og naturlig jente som kan vise til en innsats det står respekt av! Hun er i jobb samtidig som hun driver sitt lille gårdsbruk i Moss. Ei sterk jente som absolutt har bevist at man kan nå målene sine hvis man vil det nok.

Den gode nyheten er at du kan også få til det samme som Camilla, hvis du vil.

Dersom du har tro på at målrettet arbeid på et naturlig vis kan passe for deg. Hvis du er lei shaker, barer og usmakelige dietter kan Freeliving være et kurs også for deg.

Gjennom et år lærer du om sunn og naturlig mat, Ulike treningsformer og mental trening. Du vil delta i en gruppe sammen med andre som har samme mål som deg selv, samtidig som du får individuell støtte og veiledning.

Fyll inn kontaktskjema hvis du vil ha mer informasjon om kurset som starter denne høsten eller send oss en SMS med kodeord Helse til 2220.

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’Camilla- før og etter’][contact-field label=’Navn/Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][contact-field label=’Om deg’ type=’textarea’/][/contact-form]

sms helse

 

 

Meny