Vegret seg for å få hjelp til livsstilsendring

Vegret seg for å få hjelp til livsstilsendring

Det kan være vanskelig å innrømme for seg selv at man behøver hjelp til å gå ned i vekt og endre livsstil. Ressurssterke kvinner og menn vil jo gjerne greie dette selv, men dessverre opplever mange at dette er komplisert å få til i en hektisk og krevende hverdag.

Inger Mari Bomo fra Steinkjer hadde det slik. Med mye ansvar i jobben sin og en hektisk hverdag var det ikke så enkelt å balansere kosthold og trening. Etter flere forsøk på egenhånd uten å lykkes var tvilen stor og og det var vanskelig å innrømme for seg selv at hun behøvde hjelp.

I denne videoen forteller Inger Mari litt om sin tvil før hun meldte deg på kurs, og hvordan hun opplevde tiden under og etter livsstils- og vektreduksjonskurset med Freeliving.

Dersom du også er i tvil, men allikevel føler at det er på tide med livsstilsendring og å prioritere helsen og redusere vekten din, kan du kontakte oss for en uforpliktende samtale og mer informasjon. Du vil bli kontaktet av en hyggelig helsecoach som gir deg mer informasjon om hvordan Freeliving kurset kan fungere og tilrettelegges for deg.

For mer informasjon fyll inn kontaktskjema under:

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’Inger Mari Bomo- mer informasjon om kurset’][contact-field label=’Navn og Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][contact-field label=’Epostadresse’ type=’text’/][contact-field label=’Om deg’ type=’textarea’/][/contact-form]
Meny