Intensiv Vektreduksjon

Intensiv Vektreduksjon

Ønsker du å komme i form, bli lettere og skape en sunnere hverdag? Nå starter GET-FIT Intensiv Vektreduksjon som passer for deg som skal ned 5-15 kilo i vekt.

Dette kurset passer for deg som har en høy motivasjon og et sterkt ønske om å komme i form og gå ned i vekt.

Varighet 3 måneder

På dette kurset får du hjelp til vektreduksjon, komme i gang med styrke og kondisjonstrening og du får god veiledning frem til ditt vektmål. Med Get-Fit går du raskere ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil.

Gjennom deltakelse på kursmøter vil du sammen med andre i samme situasjon som deg selv, jobbe intensivt og aktivt med å gå ned i vekt. Samtidig skal du lære metoder for å styrke immunforsvar og helse slik at du får mer energi og overskudd i hverdagen. Hvert kursmøte inneholder fysisk aktivitet og teori innen kosthold og helse.

getfitDu får:

  • Delta i en motiverende gruppe
  • Kosthold og treningsplaner for intensiv vektreduksjon
  • Delta på trening for fettforbrenning som gjør kroppen sterkere og smidigere
  • Hjelp til å vedlikeholde motivasjon og viljestyrke
  • kroppsanalyse og personlig tilrettelegging
  • Får veiledning og støtte av en erfaren vektreduksjonsveileder

Det gjøres oppmerksom på at i tillegg til kurset vil det være viktig at deltakerne følger oppsatt program i mellom kursmøtene for positive resultater i forhold til fettforbrenning og kropps sammensetning!

Kurset inneholder ikke noen form for pulver eller måltidserstattere.

For mer informasjon fyll inn kontaktskjema under:

Jeg vil ha mer informasjon om GET-FIT Intensiv vektreduksjon

[contact-form to=»linda@freeliving.no» subject=»intensiv vektreduksjon»][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Telefon» type=»text»][contact-field label=»Om meg» type=»textarea»][contact-field label=»Bostedskommune» type=»text»][/contact-form]

Dersom du ønsker info om årskurs finner du informasjon HER

Meny