Kurs i Vektreduksjon og livsstil – Freeliving metoden

Kurs i Vektreduksjon og livsstil – Freeliving metoden

Kurs i livsstilsendring

Freeliving metoden 2016- kursopptak starter nå

Du kan nå søke plass på våre kurs i livsstil og vektreduksjon ledet av fagpersonell. På vårt kurs får du et helt års oppfølging for å øke dine helse og for å nå målet om en lettere vekt og en sunnere hverdag.

jumping-for-joy

Dette kurset passer for deg som har prøvd å gå ned i vekt mange ganger uten å lykkes, og nå er klar for å skifte kurs og vil jobbe for helsen på en sunn og naturlig måte. Freeliving livsstilskurs har et sunt og naturlig fokus, UTEN pulverkurer og ekstreme dietter. Kurset har varighet på 12 måneder fordi vi vet at mange behøver god og regelmessig oppfølging for å få varige resultater.

Du får veiledning, støtte og oppfølging om kosthold, fysisk aktivitet og mental trening. Dette utgjør grunnmuren i Freeliving. En livsstil med mer overskudd, friskere og sunnere vaner.

Vårt kurs passer for voksne kvinner og menn som ønsker å ta tak i egen helsesituasjon på en fornuftig og helhetlig måte. Om du ønsker å gå ned i vekt eller forebygge mot livsstilsrelaterte plager vil dette kurset kunne passe for deg.

 På kurs i Freeliving metoden får du:

 • Hyppige møter i gruppe sammen med andre med samme mål som deg selv
 • Individuell oppfølging og veildening mot dine personlige mål
 • Kostholdsplaner tilrettelagt for deg
 • Gruppetrening og individuell tilrettelagt trening
 • Mentaltrenings metoder for motivasjon og måloppnåelse
 • Lære virkningsfulle metoder for avspenning
 • Kroppsanalyse for å følge din fysiske utvikling
 • Kursmateriell og praktisk matlaging

Her kan du lese om noen av våre deltakere som fulgte Freeliving metoden.

Trykk på bildet så får du lese disse damenes historier.

camillas historieTone Evy

Lailas historieIrenes historie

Ledet av fagpersonell med bred erfaring

lk

Kursene ledes og kvalitetssikres av fagpersonell innen helse og livsstil. Det er kvalifiserte og hjertevarme kursledere som har ditt velbefinnende i fokus med kompetanse innen ernæring, trening og mental trening.

 

Hva du bør tenke på før du søker plass på kurs i Freeliving metoden

 • Er du motivert for å gjøre en personlig innsats i egen helse og livsstil? Å delta på kurs vil kreve at du gjør endringer i kosthold og treningsvaner og at du har et langsiktig fokus. dette er ikke en kortvarig kur, men en investering du gjør for livet.
 • Kan du involvere dine nærmeste? Å gjøre endringer blir lettere om du får støtte av din omgangskrets, og møter forståelse fra dine nærmeste.
 • Er du villig til å gi slipp på noen gamle rutiner? For at du skal få nye resultater i livet ditt kan du ikke fortsette slik du gjør i dag, du må gjøre noe annerledes.
 • Er du villig til å prioritere deg selv mer? Du må faktisk prioritere tid til deg selv og din endringsprosess. Mange som kommer til oss prioriterer ofte alle andre først og synes det er vanskelig å gjøre dette for seg selv. De er ofte et ja menneske. Du må si ja til deg selv også for å få bedre helse.
 • Ha mulighet til å delta på kursmøtene. Gjennom et helt år vil du delta i en gruppe sammen med andre. Din deltakelse er viktig både for din egen del, men også for de andre i gruppen din. Vi støtter og hjelper hverandre mot mål.

Kontakt oss her

Fyll inn kontaktskjema under. Du vil innen 24 timer kontaktes av oss  vedrørende Freeliving metoden og om kurset passer for deg. Du kan også sende en epost til helse(a)freeliving.no

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’kurs i freeliving metoden. Kampanje 1 for 2016′][contact-field label=’Navn/Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][contact-field label=’Om deg’ type=’textarea’/][/contact-form]

Din informasjon er trygg hos oss. Alt blir behandlet konfidensielt.

 

Meny