Min drøm om mindre smerter og en lettere hverdag

Min drøm om mindre smerter og en lettere hverdag

Her er et brev vi mottok fra Laila Irene Pedersen som bor i Ski. Les hennes sterke historie om hennes drømmer for en friskere hverdag!

10928054_10205712922288171_394658135_n

«Da jeg kontaktet Freeliving i 2014 var målet mitt å få en bedre helse. Jeg ville klare å gå opp en trapp uten at det kjentes som jeg ville dø, jeg ville fortsette i 50% jobb, forebygge livsstilsykdommer som diabetes og hjerte/lungesykdommer, gå ned i vekt, få mindre fibromyalgi smerter og få en bedre mentalhelse, med bedre selvtillit.

I Freeliving har jeg hatt en super coach i ernæringsfysiolog Lise Lemberg, som har støttet og motivert meg i min prosess. Jeg har også møtt andre mennesker i samme situasjon som meg ved å delta på kurset. Jeg ser frem mot hvert treff og det vi lærer på kurssamlingene. Har hatt mange a-ha opplevelser når det gjelder mat, trening og mentaltrening.Jeg føler jeg har vært på en reise som har forandret meg helt, tankemessig og kroppsmessig.

Etter bare 3-4 mnd ut i kurset begynte jeg å merke utrolig stor forskjell på fibromyalgi smertene mine, de største smertetoppene er så og si borte. Kroppen er lettere og jeg tåler utrolig mye mer både psykisk og fysisk. Betennelse i hofte er borte (uten operasjon) ryggen er styrket og har ikke så vondt som før. Jeg har også halvert astmamedisiner.Selvbildet begynner også å ta seg opp nå,dette kurset har forandret mitt liv til sååå mye bedre.

Nå har jeg har gått ned 35 kg. Jeg har fått bedre kondisjon/utholdenhet,jeg løper i trappen (uten å dø),jeg er blitt sterkere fysisk og psykisk og i tillegg kan jeg oppsummere:

  • Jeg har sluttet å snorke
  • Jeg har bedre selvtillit
  • Jeg har fått mere overskudd og energi
  • Jeg har mindre fibromyalgismerter

jipo

Freeliving passer for alle som trenger å bedre livskvaliteten sin og kurset passer for alle som har motivasjon til en livsstilsendring. Jeg mener Freeliving er et genialt opplegg. Mitt ønske er at andre i samme situasjon som meg selv skal få oppleve den reisen jeg har fått oppleve ved å delta.

Freeliving er en sunn og god måte å få en bedre helse på (vektreduksjon hvis du  trenger det)

Du får et godt støtteapparat rundt deg, med god veiledning fra fagpersoner i ernæring, trening og mentaltrening. Har du motivasjon så er dette et mye bedre alternativ enn å foreta en slankeoperasjon.»

Hilsen Laila Irene Pedersen

 

 Vil du vite mer om vårt kurs? Send din interesse under:
[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’Laila Irene’][contact-field label=’Navn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][/contact-form]

 

 

 

 

Meny