Stine Mikkelborg er ildsjel i Kirkenes

Stine Mikkelborg er ildsjel i Kirkenes

Det er nok mange som har møtt Stine Mikkelborg, og kjent det både her og det i kroppen etterpå i form av ømme muskler.

Stine er utdannet Personlig trener og har hele sitt liv vært aktiv og engasjert i å formidle en sunn og naturlig livsstil i Kirkenes.  Stine satser på folkehelse og livskvalitet og brenner  for å hjelpe andre.

Trening er best når det er variert og lystbetont mener Stine. Det å kunne være både inne  men også mye ute i den vakre naturen vi har i vårt nærområde, må selvsagt benyttes! Jeg elsker å få med mennesker ut i friskluft, og har både bootcamp treninger og individuelle treninger utendørs. Frisk luft, flotte naturopplevelser og trening i kombinasjon er virkelig å anbefale uansett vær.

«Æ trur at når vi jakte på det perfekte så fratar vi oss masse opplevelsa, og ikke minst muligheta til utvikling. Vi e god nok.
Om vi ska vente på perfekt vær, perfekte klær, perfekt tillstand i kroppen så kommer vi oss aldri nån vei..
Å komme sæ ut i ruskat vær, når løypan e nedsnedd og i «det man står og går i» gir en sinnsyk godfølelse og mestringsfølelse» sier Stine med glimt i øyet!

12039727_680952215337721_7894170151746362903_n

Her trenes det i flott natur!

Mye varme og engasjement for mennesker

 Jeg kan ikke tenke meg til å jobbe med noe annet enn med mennesker. Det å hjelpe folk til å ta bedre vare på seg selv er noe jeg virkelig brenner for. Jeg blir så glad når noen får en bedre hverdag og bedre helse, og det motiverer meg veldig i jobben min.

Jeg er nok både en tøff og omsorgsfull som PT og veileder. Noen trenger å bli tatt skikkelig i nakken og pushes og da kan jeg være litt streng ler Stine, men hun tilføyer at samtidig skal man passe på at de som kommer til henne opplever mestring ut fra sitt fysiske utgangspunkt. Hvert menneske er unikt og spennende å jobbe med!

Mange sliter med kroppsbilde sitt og har dårlig selvtillit, og det syns jeg er så trist. Men det er klart det er et stort kroppspress der ute, og dessverre påvirker det både unge og voksne mennesker. Jeg vil at man skal trene og leve sunt for å ha det bra med seg selv i hverdagen, ikke bare for å få «den perfekte kroppen» og det er fint når jeg ser at noen faktisk liker seg selv som den de er. Blir glad når folk syns de er god nok!

Stine har åpnet flunkende nytt treningssenter i Kirkenes

I fire år har Stine allerede jobbet i Kirkenes for seg selv som personlig trener, og hjelper både nybegynnere og viderekommende med å utvikle seg fysisk og komme i gang med et mer aktivt liv. Drømmen var å etablere et eget treningssenter, og i 2016 ble drømmen endelig realisert.

Nå er dørene hos SM Training åpnet i Klavenessagate 6 i Kirkenes, og Stine er strålende fornøyd med å ha skapt sin egen arbeidsplass på hjemplassen sin. Det er både spennende og krevende å starte eget senter, men det er absolutt dette jeg vil gjøre og jobbe med.

Et senter for alle uansett fysisk utgangspunkt

Sentret mitt skal formidle treningsglede og alle som kommer hit skal oppleve mestring og utvikling sier Stine. I tillegg skal det være et senter man også skal trives på egenhånd når man ønsker ei god trenings økt.  Sentret skal være et sted for alle som vil ta vare på helsa og kroppen sin, og man kan komme hit som den man er. Jeg ønsker at de som kommer hit skal trives, og at SM Training skal være et sted med et sunt og naturlig helsefokus for alle.

fine lokaler

Lyse og trivelige lokaler hos SM Training

Egne kurs for mot overvekt og livsstilsrelaterte problemer

11960024_683530548413221_7463123560063614483_nSM Training skal også være et sted for dem som sliter med overvekt, dem som har dårlige erfaringer med fysisk aktivitet og føler de er usikker på hvordan trene riktig. Her skal alle føle seg ivaretatt.

 Stine holder livsstil og vektreduksjonskurs og har lang og bred erfaring på feltet og det er ikke få mennekser som har gått ned i vekt gjennom kursene og treningene Stine holder.

Denne våren går Stine i gang med et nytt kurs i Freeliving metoden. På dette kurset  får deltakerne både opplæring i kosthold, variert trening og spennende og utviklende metoder innen mental trening. Jeg ser at Freeliving metoden fungerer og er noe jeg står for forteller Stine.

Det er gøy og rørende å se at de som har slitt med vektproblemer over mange år endelig går ned i vekt og blir glad i seg selv.

Man trenger langvarig oppfølging når man har hatt overvekt i mange år

Folk som ønsker å gå ned i vekt trenger langvarig oppfølging og veiledning. Mange av de om kommer til meg har prøvd utallige kurer og dietter og har  mislyktes gang på gang. Det er klart mange da både er motløs og oppgitt og kanskje mister trua på at man skal få det til.

Men jeg ser at når man begynner å gjøre endringer i hverdagen og har et år der man får støtte og veiledning får de fleste det til  Deltakerne på kursene mine går både ned i vekt, blir sterkere fysisk og ikke minst sterkere mentalt. Det er en glede å veldig inspirerende å holde disse kursene, nettopp fordi det fungerer!

IMG_9496

Freelivinggruppen i nyåpnede lokaler

Nytt kurs starter i april

I april starter Stine opp et nytt vektreduksjon og livsstilskurs i Freelivingmetoden i sentret sitt, og kurset er snart fullt .

Deltakerne får kostplaner, treningsprogram, kurs kompendium og mye mer. I tillegg er et halvt års medlemskap hos SM training inkludert i kursprisen, så de som begynner på kurset kan bli kjent og trygg på sentret.  I tillegg skal vi trene mye ute slik at alle lærer og blir trygg på trening som både er variert og gøy.

De fleste syns det er fint å være sammen med andre som forstår dem og er i lik situasjon. Når man deltar på en kursgruppe har man også støtte fra de andre deltakerne på kurset, og mange etablerer gode vennskap og sterke bånd som strekker seg videre etter at kurset er ferdig. Det er både sosialt, trygt og lærerikt å delta på Freelivingkurs forteller Stine. For mer informasjon om kurset les HER

Egne PT Grupper kan bestilles på sentret.

De som vil kan også få PT timer individuelt eller i større og mindre grupper. Er man en vennegjeng eller familie som ønsker å trene sammen i PT grupper kan man det hos Stine på SM Training. For mer informasjon om dette tilbudet kan trykke HER

Om du ønsker å få mer informasjon om Freelivingkurset som starter i april kan du fylle inn kontaktskjema under, eller kontakte Stine direkte på mobil 926 38 417

Kontaktskjema

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’Lest om Stine og ønsker å bli kontaktet’][contact-field label=’Navn/Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Om deg og ditt mål’ type=’textarea’/][/contact-form]
Meny