Direktesending. Kosthold for helse og livskvalitet Starter 15. august kl 18.00

Direktesending. Kosthold for helse og livskvalitet Starter 15. august kl 18.00

Nyheter

Velkommen til direktesendt liveseminar på vår facebookside  Freeliving Norge den 15. august kl 18.00

Linda Chrislock er gründeren bak det landsomfattende vektreduksjon og livsstilkonseptet Freeliving som er etablert i hele Norge. Linda har hjulpet hundrevis av mennesker til å komme i bedre form og gå ned i vekt. Hun er opptatt av at mennesker skal få et naturlig og trygt forhold til mat og fysisk aktivitet.

Under denne livssendingen vil hun ta for seg viktige momenter for å lykkes med å gjøre sunne kostholdendringer

Tema hun vil snakke om i live sendingen er:

  • Kosthold for  vektreduksjon, livskvalitet og bedre helse
  • God råd for å lykkes med kostholds endringer

Hvis du syns dette ser spennende ut er det bare å sette av datoen 15 august kl 18.00. Husk at direktesendingen sendes live fra facebooksiden Freeliving Norge. Gå inn HER for å like siden vår.

Helsedirektoratet i Norge anbefaler voksne og barn å fokusere på sunnere kosthold og mer fysisk aktivitet. Dessverre er dette enklere i teorien i praksis for mange. I sin arbeidshverdag møter Linda mange som syns det er svært vanskelig å gå ned i vekt og kan mye om det som skal til for å lykkes . Linda Chrislock vil dele raust av sin erfaring og gi deg gode råd, og kanskje får du noe nytt å tenke på etter denne live sendingen.

Velkommen til direktesending!

PS. Det kan være lurt å ha godt med lyd på din PC eller hodetelefoner til live-sendingen!

Vil du vite mer om Freeliving?

Om du ønsker informasjon om Freeliving og deres vektreduksjons program kan du fylle inn skjema under og du vil få tilsendt informasjon direkte til din epost.

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’info- livesending’][contact-field label=’Navn/Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][/contact-form]

Dine opplysninger er trygge hos oss og blir ikke delt med andre!

Meny