Livsstilsendring eller diett?

Livsstilsendring eller diett?

Nyheter

 Hva tror du er mest effektivt?  Diett eller livsstilsendring?

En diett er forbundet med noe kortvarig, med et bestemt mål. For eksempel å gå ned 8 kilo på 12 uker. Det er ofte alt for stort fokus på mat, og tilleggsprodukter, som piller eller pulver.

Livsstilsendring er noe varig som gjør at de positive endringene du gjør forblir i livet ditt og du beholder de positive effektene som for eksempel en slank og sterk kropp.

Når det kommer til et sunt kosthold, er balanse nøkkelen til å få det riktig. Dette betyr spise et bredt utvalg av mat i riktige proporsjoner.

Men å oppnå denne balansen i det moderne livet kan være vanskelig. Etter en lang dag, kan det være fristende å ta det første og beste du finner på supermarkedet.Ofte viser innholdsoversikten på ferdigretter at produktene inneholder høye nivåer av fett, tilsatt stivelse, sukker og salt. Hvis du spiser ferdigretter for ofte, vil de forstyrre balansen i kostholdet ditt.

Veien til en sunnere og slankere kropp skal med andre ord ikke være et kappløp til målet. Du bør ta deg god tid å investere i egen helse, det er en livslang investering og det er den beste investering du noen gang vil gjøre.

I freeliving får du grundig opplæring i kosthold og ernæring slik at du etter programmet skal kunne lage og spise sunn og god mat til deg og din familie eller venner.

Meny