Lise Lemberg gjør Moss & Follo friskere og lettere

liseI Ski bor det ei sprek, hjertevarm og svært kunnskapsrik dame med et stort engasjement for mennesker som har problemer i forhold til overvekt, helse og livskvalitet.

I 2013 bestemte Lise Lemberg seg for å ta fatt i denne problematikken siden det var svært mange i området som hadde behov for hjelp.

Etter å ha sittet på sidelinja og observert hvor mange som sliter med livsstilsrelaterte utfordringer, overvekt, stress og smerter i kroppen var Lise veldig motivert for å gjøre noe med dette og hjelpe flere i gang med å komme i form.

Mange prioriterer ikke seg selv

Med et alvorlig blikk forteller Lise at hun møter så mange som ikke prioriterer seg selv. Ressurssterke kvinner og menn setter så mye annet  fremfor seg selv og egen helse og det er så synd, når man vet at helsen er det viktigste vi har. De stiller ofte opp for alle andre, fokuserer på jobben sin og tar vare på familie og venner. I alt dette glemmer de å ta vare på seg selv, og mange er stressa, frustrerte og slitne.

Lise er en voksen kvinne med noen års fartstid som hun sier selv. Jeg har selv har erfaringen i hvor utfordrende det kan være å få til å ivareta seg selv i en hektisk hverdag, derfor forstår jeg ekstra godt hvor vanskelig det kan være å trene og ta vare på kroppen sin når tidsklemma tar deg. Men samtidig vet jeg også hvor viktig det er å prioritere seg selv og sette egen helse og  livskvalitet i fokus. Dessverre  brenner så mange lyset i begge endene og vet ikke helt når og hvordan de skal ta tak i dette. Jeg vet at med tydelige mål, riktig hjelp og en god motivasjon i bunnen, er det mulig å gjøre store og positive endringer i eget liv.

Bred kompetanse Lise har en bachelor i ernæringsfysiologi og jobber med livsstilsendring i regi av Freeliving. Hun har nå veiledet mange mennesker til en mer sunnere livsstil og lettere vekt. Hun tror på naturlige endringer gjennom sunn og naturlig mat, mer fysisk aktivitet og mental trening. I tillegg samarbeider Lise med andre ernæringsfysiologer, fysioterapeuter, personlige trenere og mentaltrenere i Freeliving som gjør at hun har en bred og god kompetanse i ryggen når hun arrangerer kurs i Moss og Ski.

Camilla sin historie Camilla fra Ski tok kontakt med Lise og ba om hjelp. Hun hadde lenge slitt med overvekt og lite energi. Da Camilla begynte på kurs hos Lise ble hun mer målrettet og tok tak og prioriterte seg selv mer. HUn har spist og trent seg fra å være tung og med lavt energinivå, til å bli en kvikk og sterk jente. 30 kilo har hun gått ned på kurset til Lise.  Nå er det et halvt år siden Camilla var på kurs , men  hun fortsatt like  slank og aktiv som aldri før. Gjennom Freeliving livsstilskurs fikk hun all den kunnskapen hun trenger for å opprettholde en sunn hverdag. Det trenger Camilla, fordi hun  jobber fulltid som rengjøringsleder og om kvelden og helger driver hun gård med hester og jorder som må pleies, i tillegg til å være mor. Det  er svært viktig for Camilla at hun også får tatt vare på seg selv, og det er hun glad for at hun har lært hos Lise. Som dere ser ser man en forskjell på før og etterbildet av Camilla.

monica banner

Camilla er nå lettere og sprekere

-Når jeg ser på Camilla og de andre deltakerne, og de forteller meg hvordan verktøyene de lærer på Freelivingkurset bidrar positivt i hverdagen deres  motiverer dette meg til å fortsette videre med dette smiler Lise. Jeg opplever at de fleste sier at når det kommer til stykket, så er vekten bare et symptom på mye annet i livet.

Trodde ikke det var mulig En annen av mine tidligere kursdeltakere ville ned i vekt og bli fysisk sterkere. Hun hadde veldig lite kunnskap om kost og trening, og da jeg traff henne var hun veldig usikker. Dette var Ann-Christin Martinsen.   I dag skulle man ikke tro det var samme jenta ler Lise. Hun har en lettere og mye sterkere kropp, er nå regelmessig fysisk aktiv og liker å holde kroppen i form. Hun har så mye energi og positiv utstråling at det er vanskelig å se for seg hvordan hun var før. Det har virkelig vært store forandringer hos henne og det er svært flott å se dette hos henne. Dette gjør meg kjempeglad på hennes vegne stråler Lise!

ann christin

Ann Christin har opplevd store forandringer fysisk

Mange helsegevinster Gevinsten til kursdeltakerne mine blir at de har mer energi etter at de vet hvordan de skal spise og trene for å få økt velvære. Mange av disse har helt eller delvis sluttet med insulin, smertemedisiner, blodtrykksmedisiner og lykkepiller. Det er mange flere historier hvor kurset har gitt deltakerne mine mye å tenke på, og en masse endringer på små og store plan. Mange begynner med vektreduksjon som mål, men ender opp med en mye større selvinnsikt og rydder i alle mentale skuffer og får en lettere vekt og en sterkere kropp på kjøpet.

Starter opp nye kurs i 2016 Lise starter i 2016 opp kurs i både Moss og Ski og gleder seg til å treffe nye mennesker som vil prioritere seg selv. Alle mennesker er unike og har sin historie, og jeg både liker og synes det er spennende å se hvordan gode resultater vi kan skape sammen. Fokuset på kurset er å lære om sunn og naturlig mat, hvordan man kan trene og være mer fysisk aktiv, og lære om mental trening slik at man kan vedlikeholde motivasjon og øke selvtilliten smiler Lise!.

 

 

lise trener

Lise hjelper til med treningen

Lise vil gjerne snakke med deg som sliter med overvekt og har livsstilsplager. Nå kan du få en samtale med Lise, og få mer informasjon om hvordan hun kan hjelpe deg.

Under bildet kan du fylle inn kontaktskjema så kontakter Lise deg for en samtale.

Kontakt Lise her

 

 

 

Legg inn en kommentar

Meny