Ut av komfortsonen i Brønnøysund- Har fullført maraton!

Ut av komfortsonen i Brønnøysund- Har fullført maraton!

Nyheter, Trening

Torghatten Maraton er et løpsarrangement lokalisert til Brønnøy, «Midt i leia, midt i Norge».

Denne gangen var det 15 deltakere som hadde meldt seg på maraton som skiller seg ut fra mange andre. Disse spreke damene deltar på Freeliving livsstilskurs på Brygga helsehus og trimsenter, ledet av Tonje Høvik Høyland.

Mange av deltakerne som har fullført sitt første maraton har nettopp startet med trening og endring av livsstil. Målene til deltakerne er å komme i bedre form, gå ned i vekt og ta bedre vare på helsa si gjennom deltakelse på Freeliving kurset.

13140747_10154072865755930_414181401_n

Tonje er skikkelig stolt av sine kursdeltakere!

Vi har snakket med Tonje Høvik Høyland som er en av helsecoachene til deltakerne som nå har løpt maraton sammen med henne.

Tonje smiler bredt! «Det at de har meldt seg som deltakere til maraton er bare å ta av seg hatten for».

Med oss hadde vi altså 4 deltakere som løp 1 mil og 8 deltakere som sprang 3,6 km forteller Tonje Det er helt fantastisk – bare det å være med.. Å tørre og ikke minst fullføre!

Totalt var det 280 personer som stilte til start – så her måtte deltakerne altså treffe mange andre også som både var godt trent og har løpt maraton før.

Jeg syns dem er så kule. Flere av deltakerne startet på livsstilskurs for bare 3 måneder siden og har ikke trent mye fra før. De har tatt tak i egen helsesituasjon og er begynt å gå ned i vekt og komme i bedre form, som også bidrar til at de turte å melde seg på. Det er tydelig at de finner stor motivasjon i hverandre og de har fått hjelp med treningsprogram gjennom Brygga og iherdig egeninnsats.

For et team  Og for en seiersrus etterpå.. Adrenalinfest i målområdet – alle klarte å gjennomføre målet de hadde satt seg for sin deltakelse på og nye mål er satt til neste års løp. Tonje er nesten sprekkferdig av stolthet over sin tøffe gruppe.

Vi I Freeliving Norge gratulerer deltakerne i Brønnøysund med flott innsats og er spente på fortsettelsen! Dere inspirerer alle sammen!

13140943_10154072865580930_585645411_n

Seiersrus etter fullført maraton!

Meny