Kom i form ferie til USA i 22-30 juni 2017

Kom i form ferie til USA i 22-30 juni 2017

Tema- og treningsreiser

Bli med oss til USA på en spektakulær kom i form treningsreise – Vi vil utfordre og inspirere deg midt i indianernes rike, og gi deg opplevelser du tar med deg resten av livet!

Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et inspirert sinn på denne 8 dagers velvære og treningsreisen med Freeliving!  Freeliving lanserer nå treningsreise til fantastiske Arizona i USA, indianernes rike.

10517674_10152735423840977_5625173152131489914_n

Her er et øyeblikk fra reisen vår i 2015 til Sedona. Stemningsfullt, spektakulært og vakkert!

Målet med denne treningsreisen er at du skal få gjort mer av akkurat det du drømmer om i hverdagen din! Mer fokus på deg selv, deilig avslapning i spektakulære omgivelser, morsomme og utfordrende treningsaktiviteter, sunn og deilig mat, litt shopping, sjelsettende naturopplevelser–  eventyr og ny inspirasjon!

Våre reiseledere og instruktører som gir deg den tryggheten du trenger, og de vil inspirere og motivere deg hver dag.

Det å gå inn mellom fjellene med yogamatta under armen for å ønske dagen velkommen, med en kropp og et sinn i balanse er noe man aldri vil glemme når man kommer hjem igjen. Oppsummert kan vi si at du får mye mental inspirasjon og fysisk energi påfyll!

Vi har gode samarbeidspartnere i USA

Vi samarbeider med et av USA,s største treningssenter «SNAP Fitness». Du fortjener velprøvd, forskningsbasert trening, med høy kvalitet og som er meget inspirerende. Du vil ha fri tilgang til deres treningssenter denne turen slik at du også kan benytte deg av dette utenom vårt program.

Sedona er USA’s «helsehovedstad» dit alle kjente Hollywood stjerner reiser for å ta vare på kropp og sinn. Sedona er en fantastisk liten by med en natur rundt seg som kan ta pusten fra de fleste. De særegne røde fjellene og den utrolige energien som finnes her kommer garantert til å gjøre noe med oss alle i løpet av oppholdet vårt.  Vær oppmerksom på at vi kun har 14 ledige plasser på denne reisen så her gjelder først til mølla prinsippet.

Du bor

vi borVi bor Oak Creek i Sedona/Arizona på det hyggelige leilighetshotellet «Bell Rock Inn by Diamond Resorts» Omgivelsene rundt hotellet er spektakulære, og tar pusten fra deg ved ankomst. Det er en vakker natur, og Oak Creek/ Sedona er et av USA største helsemekka for livsstilsentusiaster! Hotellet har et flott basseng og uteområde og ikke minst har det umiddelbar nærhet til alle fasiliteter!

Reiseledere

linda og gry 2

Om Gry Ørjasæter

Gry Ørjasæter (39) er utdannet personlig trener og massasjeterapeut. For Gry er alltid mennesket i fokus. Når du lurer på noe, trenger hjelp eller er usikker vil alltid Gry sette seg inn i din situasjon og med trygghet veilede deg videre. I en årrekke har hun undervist, holdt treninger og veiledet  kommuner, bedrifter og mennesker til en aktiv hverdag. Mye kunnskap og kompetanse, omtanke for dem rundt seg og alltid et smil på lur beskriver Gry veldig godt. Hun må virkelig oppleves og en reise sammen med henne vil gi deg mye tilbake i form av ny kunnskap, inspirasjon og ikke minst mye bevegelses-glede!

Om Linda Chrislock 

Linda Chrislock er utdannet ernæringsterapeut, yogainstruktør og mental trener og jobber til daglig som Daglig leder for Freeliving Norge AS, som tilbyr livsstilsprogram i hele Norge. Linda Chrislock er genuint opptatt av at livsstil, kosthold og trening skal være naturlig og balansert. Hun er opptatt av at vi i vår hverdag må senke tempoet litt og lytte mer innover, for å finne ut hva som er riktig for oss i vår utvikling. Hun ser positivt på det meste og er genuint opptatt av at menneskene som deltar på reiser sammen med henne skal føle seg trygg og ivaretatt fra de reiser til de kommer hjem igjen!

Pris og praktisk informasjon

Dato for reisen er: 22 juni-30 juni 2016

Påmeldingsfristen : 1 februar 2017.

Pris: kr 14990,- prisen inkluderer overnatting (8 døgn), alle aktiviteter, frokost og trenings-lunsjer alle dagene.

Du må selv bestille din reise til Phoenix/Arizona, men det vil arrangeres skyss til og fra flyplassen til Sedona for alle deltakerne på denne reisen uten ekstra omkostninger. Om du trenger hjelp til å bestille flyreiser er vi selvfølgelig også behjelpelig med dette!

Gjennom Freeliving helse og velværereise til Sedona får du:

  • Daglige aktiviteter som gir overskudd og energi
  • Mental trening på høyt nivå for økt motivasjon og livskvalitet
  • Ny inspirasjon og innsikt
  • Utflukter i vakkert og unikt landskap
  • Under oppholdet vil du  få innføringer i kosthold, delta på nyutviklede treningsmetoder og lære hvordan du kan utvide egne grenser. Alt for å øke suksesskriteriene for en vellykket reise som skal gi fysisk og mentalt påfyll. Alt skjer  i spektakulære omgivelser!

Registrer din påmelding under

(påmeldingsskjema er slettet)

Vilkår

Pris for kurs og opphold i delt dobbeltrom er Kr 14.990. I prisen er det inkludert 8 dager med opphold og overnatting, alle aktiviteter og lunsj alle dagene. Du bestiller flybilletten selv, men vi er behjelpelig med dette dersom det er ønskelig.

Betaling

Ved bestilling vil du motta en bekreftelse på bestillingen samt 2 fakturaer. Den første fakturaen er et depositum på kr. 1800,-. Denne fakturaen må være betalt innen 10 dager.

Den andre fakturaen som er på restbeløpet må være betalt senest 65 dager før avreise. Ved bestilling senere enn 65 dager før avreise, skal hele reisens pris betales omgående ved bekreftelse.

Alle avgifter er ikke-refunderbare og påmelding er bindende ved betaling av depositum. Det er begrenset antall plasser, vi tar imot kun 14 deltakere.

 Visum

Det er krav om visum for norske borgere. Men passet må være gyldig i minst 30 dager etter at besøket er avsluttet og passet må inneholde minst en blank side.

Bestilling

Bestilling av en reise gjøres gjennom vår nettside freeliving.no no eller via telefon: 75 57 90 00 Bestillingen omfatter det som er avtalt mellom arrangør og reisende. Avtalen mellom partene anses inngått ved bekreftet bestilling. Ved bestilling vil du motta skriftlig bekreftelse via e-post eller pr. post.

Bli med oss på Slottsweekend  i oktober 2016

Høsten 2016 arrangerer Freeliving også Slottsweekend med yoga, avspenning og mental trening. Sjekk ut tilbudet ved å trykke på bildet under!

mix

Meny