Trening og helsereise for mer livsglede og energi! 24 -31 mai 2016

Trening og helsereise for mer livsglede og energi! 24 -31 mai 2016

Tema- og treningsreiser

treningsreise

Av og til er det viktig at vi prioriterer oss selv og egen velvære. Mange setter andre først og glemmer seg selv i en hektisk hverdag. Det er viktig å stoppe opp å prioritere og ta vare på seg selv. Vi alle behøver påfyll, inspirasjon og glede i livene våre. Kanskje kan nettopp denne reisen gi deg dette?

Dette er for mange drømmeferien med perfekt balanse mellom aktivitet og avslappende ferieliv med sol og bad. Reisen går til Bulgaria og passer for deg som ønsker å få mer tid til dine egne behov slik at du kan få mer energi og mer overskudd. En slik velvære og treningsferie kan forvandle ditt fysiske og mentale overskudd og er den perfekte kombinasjonen av  trening, yoga, massasje, sol, bad og deilig mat i komfortable og  harmoniske omgivelser.

PÅ denne treningsreisen skal vi ha det gøy med passelig mengde aktiviteter per dag! Vi skal ha skånsom bassengtrening, trene kondisjon for å styrke hjertet ,stramme opp formene med sirkeltrening, ha det gøy med dans og lekende rytmer,lære inspirerende trening med egen kroppsvekt men også gjøre yoga & avspenningsøvelser til soloppgang.

På flere av kveldene vil  livsstilscoachene som er med som reiseledere holde inspirerende seminarer med fokus på livsstil, stressmestring og livskvalitet. Vi kan love deg en uke fylt med fysiske og psykiske opplevelser du kommer til å leve lenge på!  Du vil lære om kosthold som gir bedre helse og sterk kropp, og metoder for å nå dine personlige mål for en bedre hverdag og redusere stress. Variasjon og mye inspirasjon er viktige stikkord for denne uken.

Avslapping og nytelse er også viktige ingredienser på når man reiser på ferie. Hver dag vil det være 5-6  timer som er satt av til SOL og BAD og NYTELSE. ! Du velger selv hva du vil delta på av aktiviteter i vårt ukes program.

Sitater-til-fryd-og-ettertanke

Dette får du!

På en helse og treningsferie er det fokus på puls, bevegelse, dans, yoga, trening, kosthold og avslapping og velvære! En hel uke bare for deg, dette er drømmeferien med perfekt balanse mellom aktivitet, og avslappende ferieliv med sol og bad. Denne treningsferien kan forvandle ditt fysiske og mentale velvære – den perfekte kombinasjon av trening, yoga, massasje, sol og bad sammen med andre positive mennesker

Vi legger stor vekt på sertifisert og erfarne instruktører som reiseledere, slik at du alltid vil føle deg trygg og ivaretatt sammen med oss!

 • Varierende og inspirerende treningsøkter hver dag
 • Morgenyoga på stranden
 • Delta sammen med personlige trenere og en gruppe motiverte og glade mennesker
 • Sunne og smakfulle måltider i et elegant hotell
 • Foredrag om kosthold, mentaltrening, stressmestring, avspenning og motivasjon
 • Sol og bad og avslapping
 • Masse inspirasjon å ta med hjem etter ferien

Passer for:

Passer for alle og er spesielt fin både for dem som er  trent eller dem som skal komme i gang med en mer aktiv livsstil. Vi tilpasser intensitet og vanskelighetsgrad individuelt! Turen er perfekt for deg som ønsker å ta mer vare på deg selv. Du kan reise alene, sammen med en venn eller med vennegjengen.

Reiseledere:

nytt av teamet

Vi som er reiseledere er ernæringsfysiologer, Personlig trenere og Mental trenere. Det betyr at du hele uken vil få masse inspirasjon og kvalifiserte råd om hvordan du kan komme i bedre form og utvikle deg.

Marit Abercrombie: Ernæringsfysiolog  og Helsecoach. Marit jobber til daglig med å veilede mennesker til et sunnere kosthold og inspirere til enn mer aktiv livsstil. Marit brenner for å forenkle hverdagen og bringe inn mer energi og livsglede til sine kunder. På denne reisen vil Marit gi deg spennende inspirasjon innen kosthold, og ta deg med på morsomme treningsøkter i bassenget!

Gry Ørjasæter: Personlig trener og muskel og ledd terapeut. Dette er ei sterk, hjertevarm og inkluderende jente som bringer inn trenings glede der hun er. Kundene hennes elsker henne, og Gry elsker dem. Hum er levende fokusert på akkurat deg, og vet at akkurat du kan finne mer trenings glede i livet ditt! På denne turen skal Gry ta deg med på energigivende treningsøkter på stranden, og lære deg hvordan du kan trene smarter og tilpasse treningen til din kropp.

Ane Kvammen: Ane er ernæringsfysiolog, treningsveileder og samtidig et fyrverkeri når det gjelder rytmer. Hun vet at alle kan få mer lek og dans inn i hverdagen sin, bare de tør slippe seg mer løs. Ane vil ta deg med på morsomme danseøkter til fengende rytmer, og få smilet og elegansen frem i deg.

Linda Chrislock: Mentaltrener og yogainstruktør.Linda har tro på at mennesker kan finne resursene inni seg og nå de målene dem ønsker å nå. Med visdom, livserfaring og mye humor vil hun veilede deg til mer tilstedeværelse, tro på deg selv og inspirere deg til å ta tak i drømmene dine. På denne turen vil Linda ta deg med på avslappende meditasjoner, mykgjørende yoga og lære deg hvordan du kan trene hodet ditt.

 Eksempel på en dag på treningsferie

 • 08.00 08.45  Morgenyoga med meditasjon på stranden til sus fra bølgene og kvitter fra fuglene
 • 09.00. Fristende frokost
 • 10.00 -11.00 Dans til funky musikk
 • 11.00-14.00 Sol og bad, nytelse og avslapping
 • 14.00..-14.45.00 Treningsøkt utendørs mens solen myker opp kroppen din
 • 14.45-18.00  Sol, bad og avslapping..igjen, hvile er viktig
 • 18.00- 19.00 Aerobic, dans eller sirkeltrening for å få blodet til p bruse og øynene glitre
 • 20.00 Middag og avslapping, latter og sosialt

VI BOR!

iberostar-sunny-beach-resort-36922136-1439280644-ImageGalleryLightbox

IBEROSTAR Sunny Beach Resort, som består av to bygninger, har et fint bassengområde med flere bassenger og barnebasseng; ett basseng har vannsklie. Gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant i begge bygningene; man spiser i den bygningen man bor i. En à la carte-restaurant er reservert for gjester med All Inclusive Ultra. Lobbybar. Dag- og kveldsunderholdning med bl.a. levende musikk og show.

Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Spa med innendørsbasseng, massasje, hamam og dampbad (mot avgift). Gratis klatrevegg, trimrom, minigolf og bordtennis. Biljard, volleyball og badstue mot avgift. Lekeplass. Skjønnhetssalong, frisør. Vaskeriservice. Kort vei til restauranter, barer, butikker og den flotte sandstranden.

Hotellet er et stilfullt hotell, Stort – men allikevel intimt, stilig – men allikevel koselig.
Perfekt beliggenhet i vakre omgivelser, frodig hage og en deilig strand med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Innendørs basseng . Restaurant og diskotek. Butikker og minimarked, frisør, sport og andre aktiviteter.

Maten på hotellet er meget smakfull. det bugner av frukt og grønnsaker, og man kan nyte mange spennende smaker

19258332

Rommene:

Rommene er romslige og smakfulle med balkong, minibar, telefon, radio og satellitt-tv på alle rom. Bad med dusj eller badekar, wc og hårtørker.

Fly og reise tider:

24/5-2016:      Avreise fra Oslo Lufthavn kl. 16.45 / Ankomst Burgas kl. 21.00

31/5-2016:      Avreise fra Burgas kl. 22.00 / Ankomst Oslo Lufthavn kl. 00.20 (1/6)

PÅMELDING OG PRIS: 

getimage

KUN 8700,- Prisen inkluderer: Reise tur/retur Garderoen-Burgas, mat på flyet,  opphold i dobbeltrom, alle måltider, foredrag og alle aktiviteter hele uken.

OBS! For singel rom kommer det et tillegg

For å melde deg på så send navn med din kontaktinformasjon til reise@freeliving.no eller fyll inn kontaktskjema under. Du kan også kontakte oss på telefon: +47 466 14 070 dersom du har spørsmål.

Vi samarbeider med TravelMore- Direktereiser og skreddersøm på denne reisen.  

Kontaktskjema

(påmeldingskjema slettet)

Forrige innlegg
Kom i form ferie til USA i 22-30 juni 2017

1 kommentar. Legg igjen ny

Meny