Gir du opp drømmen om å gå ned i vekt ?

Gir du opp drømmen om å gå ned i vekt ?

Vektreduksjon

Tenk om du, som lita jente eller liten gutt hadde gitt opp dine iherdige forsøk på å ta dine første steg. Tenk om du hadde gitt opp allerede etter det første fallet og aldri hadde prøvd igjen. Tenk om du hadde gitt opp og i dag kun krøp på dine knær igjennom livet…

Ofte møter vi på små og store utfordringer i livet. Noen utfordringer vinner vi og vi når målet vårt, mens noen gir vi opp å nå selv om det er viktig og betyr mye for oss.

For mange er det å gå ned i vekt, å ta et skikkelig tak i helsa si en utfordring eller en drøm som er tapt mange ganger! Mange har utallige forsøk bak seg som de har mislyktes med . Drømmen om å være slank, sunn, sterk og full av energi blir bare fjernere og fjernere.

Hos oss møter vi ofte disse menneskene. De som har utallige forsøk bak seg og nesten har mistet troen på at de skal greie å ta tak i helsa si, og nå idealvekten. Vi er glade for at vi får mulighet til møte dem og få dem til å tro på at denne drømmen er mulig og vise dem at man kan lykkes.

Frykten for å mislykkes

Det sies at frykt er menneskets overlevelses-mekanisme. Hvis du er redd for å mislykkes , at du ikke skal greie og gå ned i vekt og komme i bedre form, burde du ikke egentlig da være redd for å ikke å prøve? Burde du ikke være mer redd for å gi opp?

Vil du ha det slik du har det nå, resten av ditt liv? Hva kjenner du når du stiller deg selv dette spørsmålet?

Hvis svaret ditt er JEG ØNSKER NOE ANNET, NOE BEDRE da bør du faktisk gå i gang. Gi det et nytt forsøk. For det er du og fremtiden din verd!

Helsedirektoratets anbefalinger kan du lese om HER

Gå ned i vekt og endre livsstil samen med oss

Hvis du ønsker hjelp og langvarig oppfølging for å gå ned i vekt og etablere sunnere vaner er du velkommen til oss i Freeliving. Du får veiledning innen kosthold og trening, samtidig som du får mentale verktøy som styrker motivasjon og selvfølelse.

sunt livSjekk gjerne ut å få mer informasjon om vårt livsstilsprogram HER. Eller fyll inn skjema under, så blir du kontaktet for mer informasjon av en av våre kursledere nær deg.

To flotte damer har også valgt å dele sine erfaringer med oss. De hadde nesten gitt opp drømmen om idealvekten og sunnere livsstil, men valgte å gi seg selv et nytt forsøk. Les gjerne om deres erfaringer  med Freeliving HER og HER

Kontakskjema

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’ønsker info om livsstilskurs’][contact-field label=’Navn/Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][contact-field label=’Ønsker du vektreduksjon’ type=’radio’ required=’1′ options=’Ja,Nei’/][contact-field label=’Om deg’ type=’textarea’/][/contact-form]

 

 

Meny