Cottage cheesekake- deilig og proteinrik

Kaker kan være sunt. Her er en deilig kake som er proteinrik og som ikke inneholder sukker. Kaken passer til flere anledninger som et hyggelig selskap eller som et proteinrikt måltid rett etter trening.

Ingredienser

1 dl skåldede hakkede mandler
4 stk egg
0,5 dl tagatesse
600 g Cottage Cheese
2 dl fibra eller kokosmel
1 dl melk
1 1/2 dl rosiner

Ønsker du ekstra smakstilsetning kan du presse inn litt sitronsaft og frø fra vaniljestang.

Slik gjør du

Varm stekeovnen til 170 ̊C. Skåld mandlene ved å legge dem i kokende vann i ca 1-2 minutter. Hell av vannet og riv av skallet. Hakk mandlene.

Pisk egg og tagatesse til eggedosis, vend inn cottage cheese, mel, melk og rosiner. Hell røren i en smurt ildfast form og stek i ca 1 time til kaken er gyllen.

Kaken smaker godt nystekt  og litt avkjølt. Server gjerne med friske bær eller en fruktsalat til.

Nyt kaken med en god venn eller noen du er bryr deg om

Vel bekomme

Legg inn en kommentar

Meny