Inspirasjon

Oppstart av vektreduksjonsprogram

Freeliving er et helhetlig vektreduksjons program med fokus på hver enkelt deltaker.
Vi har ingen pulver eller kosterstatning men gir faglige anbefalinger basert på den enkeltes spisevaner, fysiske utgangspunkt og hverdags situasjon.

Jeg ville ikke ta slankeoperasjon!

Vendepunktet kom i 2011 ved et besøk hos legen for en vond hals. Legen sa rett ut at hun var for tung og at hun kvalifiserte for en slankeoperasjon. For Silje var dette et sjokk, og ikke minst veldig vondt å høre.

Hjemmelaget proteinpudding uten sukker

Proteinpudding smaker godt og er nyttig etter ei treningsøkt. Man kan kan godt lage denne puddingen selv, da har man kontroll på hva den inneholder.

Intensiv Vektreduksjon

Dette kurset passer for deg som har en høy motivasjon og et sterkt ønske om å komme i form og gå ned i vekt.

Finnes det slankekurer som virker?

Når slankekuren er ferdig, så står mennesket der alene med tankene og valgene sine. Den fristende sjokoladen eller potetgullet forsvinner ikke. Det samme gjelder tankene og suget etter noe søtt, de tankene og det suget er der fortsatt!

Den store snuoperasjonen til Lena Hansen fra ski.

I dag er Lena Hansen 69 kilo og hele 30 kilo lettere enn i 2014, og fra å være i en prosess mot å bli ufør er hun i dag i 90 % stilling i drømme jobben. Hvordan greide Lena å gjøre en slik total omvending i livet sitt?

Julekake uten sukker og gluten

Her er en oppskrift på god julekake for deg som vil ha alternativ til sukker og gluten til julebaksten. Denne anbefales virkelig!

Meny