Vanlige Spørsmål

De aller vanligste spørsmålene vi mottar forsøker vi å svare på her. Dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål kan du sende det inn med skjemaet nedenfor.

Hvem passer Freeliving-Metoden for?

Freeliving-Metoden inneholder ikke piller, pulver, eller kjedelige dietter, og heller ingen botsøvelser 🙂

Freeliving-Metoden er basert på forskning på vanlig mat du får kjøpt i butikken, treningsformer og mental styrketrening.

Derfor passer Freeliving-Metoden for alle i familien!
Men våre kurs er tilpasset kvinner og menn fra 18 år og oppover.
Foreløpig er vår eldste kunde 72 år!Jeg har fått innkalling til Video-møte. Hvordan kommer jeg meg på møtet?

Vi har tilrettelagt for video-møter som et alternativ til fysiske møter i disse Korona-tider.

Vi bruker Microsoft Teams for å holde disse møtene. Teams er et møte- og konferanseverktøy i tillegg til et samarbeidsverktøy internt i Freeliving.

Vil du delta via PC eller Mac kan du bli med på møtet uten å måtte installere noe program. Se detaljer for hvordan du logger på møtet her.

Vil du delta på møtet via mobil eller nettbrett må du installere App’en Microsoft Teams. Se detaljer for hvordan du logger på møtet her.Hvor kan jeg finne kurs i Freeliving-Metoden?

Vi holder kurs i flere byer og tettsteder i Norge, men vi kan dessverre ikke tilby kurs over hele landet enda. Finn det nærmeste kursstedet i forhold til hvor du bor her.Har dere nettkurs?

Nei, men vi vurderer å lage nettkurs.
Er du interessert?Hvordan kan jeg betale?

Vi har gjort det fleksibelt når det gjelder betaling for våre kurs.
Du kan betale hele kursavgiften via faktura, VIPPS og snart kommer mulighet for kortbetaling.

Du kan dele opp beløpet over 3 eller 6 måneder rentefritt mot et gebyr, eller du kan nedbetale over 12 måneder (det påløper renter).
Denne løsningen er levert av Svea FinansEr det mulig å få kostplaner uten å delta på kurs?

Ja, det er mulig. Til en liten kostnad kan du kjøpe kostplaner som er tilpasset deg og ditt behov.Er kursboka til salgs?

Ja, det er den. Denne kan du kjøpe via butikken vår.Jeg har vært gjennom en slankeoperasjon, men har begynt å gå opp i vekt igjen. Kan jeg delta?

Vi har faktisk hatt mange kunder som har tatt slankeoperasjon tidligere.
Det sitter i hodet, er et kjedelig uttrykk i denne sammenhengen, men dessverre er det slik at vaner er vanskelige å endre.

En viktig del av Freeliving-Metoden er mental trening. Så i tillegg til å endre matvaner og treningsvaner vil du ha god nytte av verktøyene i mentaltreningen som du lærer på kursene våre.Jeg har mat-allergier. Kan jeg delta på kurs?

Ja, det kan du. Du kan sikkert mye fra før om hva du kan spise og ikke, men vi har erfarne ernæringseksperter på laget som kan hjelpe deg å lage spennende matretter for deg, og som resten av husstanden også kan ha godt av.Jeg har problemer med leddene. Kan jeg delta på kurs?

Ja, vi tilpasser både mat og treningsøvelser slik at du kan få fullt utbytte av kurset og skal kunne nå de målene du setter deg.Jeg har fått Diabetes 2, kan jeg delta på kurs?

Vi har hatt mange kunder som gjennom endring av kostholdet og fysisk trening har via sin fastlege fått bekreftet at de ikke har Diabetes 2 lenger.

Diabetes 2 er en livsstilssykdom som faktisk kureres helt eller delvis via livsstilsendring.Hva hvis jeg har fibromyalgi, revmatiske plager eller ME, passer kurs for meg?

Det er mye du kan gjøre for å forbedre situasjonen din. Kurs hos oss kan være akkurat det du ønsker. Via tilpasninger av kosthold og passende fysisk aktivitet kan endring av livsstil gjøre store forandringer.Hva hvis jeg har fått diagnosen kreft?

Det foregår mye forskning på livsstil, mat og fysisk trening i forhold til både forbygging, men også om dette kan hjelpe i en situasjon hvor du har fått diagnosen kreft.

Kreft er en alvorlig sykdom. Det er viktig at du har god kontakt med din kreftlege og følger anbefalt behandling. Men endring av matvaner og treningsvaner kan være komplementært til kreftbehandlingen.Jeg har hatt hjerteproblemer, kan jeg delta på kurs?

I godt samarbeid med din fastlege kan det være et godt grep å endre livsstil med hensyn til kosthold og trening.

Det er avgjørende at din fastlege er informert og anbefaler deg å endre noen vaner med hensyn til din helse. Dersom din fastlege har spørsmål til våre kurs er vi glade for å hjelpe.Hva med Stomi, Ulcerøs Kolitt eller andre problemer med mage og tarm?

Ja, vi har hatt flere kunder med store mage- og tarmproblemer som har fått forbedret sin livssituasjon ved å endre livsstil.

Din kontakt med fastlegen er viktig når du skal begynne å endre dine matvaner. Men siden vi benytter vanlige matvarer og bygger kostplaner på et variert og sunt kosthold, kan dette være viktige tiltak for å bedre din livssituasjon. Det handler mye om å spise ting som er bra for utvikling av en god bakterieflora i tarmen.

Dersom du har andre spørsmål som ikke er besvart ovenfor kan du stille de her.

NB! Hvis du har spørsmål til din kursleder, ber vi om at du tar dette direkte.

Har du spørsmål?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Meny