Helse og treningsreiser

 

 

treningsfr

 

I snart 8 år har Freeliving arrangert helse- og treningsreiser til ulike destinasjoner rundt i verden. Mange av våre gjester kommer igjen år etter år, og det sier noe om den høye kvaliteten som er på våre helse og aktivitetsreiser!

Vi opplever stor interesse rundt våre reiser og derfor søker vi hele tiden etter flere spennende og unike reisemål. Vi vektlegger alltid god standard på hotellene vi velger, men i tillegg skal våre reisemål ha en god atmosfære som passer til vårt formål og temaet for turen.

Ulike tema – masse inspirasjon

Våre reiser har mange ulike tema, og for deg er det bare å velge det som appellerer mest til deg! I 2016 og 2017 arrangerer vi reiser til ulike destinasjoner og turene har ulikt innhold. Turene vil legges ut på denne siden etterhvert som de er klare!

margarita-aislada_21243993Reiser 2016

Slottsferie med yoga, spa og velvære 6-10 oktober

Den 6-10 oktober har vi slottsferie med yoga, meditasjon og velvære i Tsjekkia. Vi bor på et vakkert slott ca 1,5 time utenfor Praha.  Les mer på ved å trykke på linken under:

https://freeliving.no/freeliving/slottsweekend-helse-velvaere/

creativity is Intelligence having fun (1)

margarita-aislada_21243993Reiser 2017

Kom i form ferie i USA/Sedona

Kom i form sammen med oss i USA 22-30 juni. Her for du være med på det siste innen treningsfronten i fantastiske omgivelser.

https://freeliving.no/treningsreiser/kom-i-form-ferie-usa-2017/

creativity is Intelligence having fun (2)

Dyktige og sympatiske reiseledere

Vi har alltid reiseledere med faglig kompetanse innen et eller flere områder relatert til trening, kosthold, helse og mentalt velvære.I tillegg skal vi være her for deg, og se deg som deltaker. Sammen med oss skal du oppleve deg ivaretatt og trygg sammen med oss på tur!

Passer for alle

Våre reiser passer for alle. Noen reiser sammen med noen venner, og noen reiser uten å kjenne noen. Vi blir alltid kjent med hverandre og når det gjelder fysisk form, så kom som du er!  Det betyr at du ikke må ha erfaring eller kunnskaper relatert til temaet på ferien. Vi gjør alltid individuelle tilpasninger og passer på at du skal ha en flott og trygg reise sammen med oss. Trent eller ikke så veldig trent, bli med!

Velkommen!

 

Ønsker du informasjon om våre trening og helsereiser? Fyll inn kontaktskjema under

 

 

 

 

Meny