Raw gulrotkake-Supersunn og helt nydelig!

Vi i Freeliving vil at det skal være inspirerende og enkelt og leve sunt. På våre livsstilskurs får våre kursdeltakere mye inspirasjon til hvordan de kan spise sunnere uten at det skal være kjedelig. Her skal du få litt inspirasjon fra oss du også!

Raw Gulrotkake

Dette er en gulrotkake uten sukker og gluten, og som i tillegg ikke behøver steiking. Denne kaken smaker kjempegodt, og er i tillegg god for fordøyelsen og proppfull av næring! Rett og slett en supersunn kake!

Ingredienser

  • 100 gram gulrot
  • 1 raspet rødt eple
  • 160 gram valnøtter
  • 1 dl rosiner
  • 80 gram kokosmasse
  • 1 ss solsikkefrø (kan sløyfes)
  • 2 ss yacon sirup
  • 1 ss sukrin gold
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 1 ts kanel
  • 1 ts ingefær
  • 2 ss cocosaolje
  • ½ ss vann

Topping

  • 200 g philadelphiaost
  • 100-150 g sukrinmelis m/stevia eller tagatesse
  • 1 ts ekte vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang
  • 1 ts sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Legg grovhakket gulrot i en kjøkkenmaskin, og miks de til de blir til litt mindre biter og saften blir presset ut. Du kan også raspe gulrøttene på et råkostjern.
  2. Legg i resten av ingrediensene og miks blandingen en stund til. Press kaken ned i en kakebunn (enten rund eller firkantet).
  3. Kaken settes i kjøleskap i ca 1-2 timer før servering.

kaka 123

Ha på toppingen etter at kaken er avkjølt!

HER  forteller en av våre kursdeltakere om hvordan hverdagen hennes er blitt bedre ved å delta på kurs i Freeliving metoden. Hun har gått ned i vekt og fått energi og overskudd tilbake og er blitt gladere i seg selv.

Nyt livet ditt 🙂

Legg inn en kommentar

Meny