Vårt Team

VÅRT TEAM

Vi er en engasjert, dedikert og livlig gjeng som brenner for det vi jobber med, nemlig – lære deg å leve et sunnere og mer aktivt liv!

Våre verdier står sterkt i alt vi gjør, det er nok derfor vi har et fantastisk samarbeide og godt klima i Freeliving-gjengen!

Våre verdier:

Empati – Kunnskap – Trygghet – Glede

Om Freeliving

Freeliving er både en merkevare, et konsept, en metode og navnet på selskapet som eier konseptet.

Freeliving Livsstil er et omfattende livsstilskurs som strekker seg over lang tid. Årsaken er at endringer tar lang tid og vi følger deg hele veien under kurset.

Livsstilskurs etter Freeliving-metoden er bygd opp rundt 3 viktige pilarer – Kosthold, trening og mental trening.

Joda, de aller fleste av våre kunder vil ned i vekt. Og det målet når de aller fleste som jobber for det. Bare man bruker tid på det og er tålmodig, spiser sundt og trener regelmessig.

Vi vil ikke sammenliknes med slankekurer eller slankedietter. Det blir altfor simpelt og dessverre feil.

Slik vi ser på dietter og slankekurer er at det er en midlertidig quick fix. Mange kurer er vanndrivende og, ja, man går fort ned i vekt når utskillelse av væske øker.

Når kuren avsluttes reagerer kroppen med å reskape balanse samt sørge for å lagre ekstra energi (les fett). Kroppen har en fantastisk evne til å beskytte deg for hardere tider som kan komme. Derfor «jojo-effekten» som mange opplever, og man går gjerne opp litt i forhold til utgangspunktet.

Vårt fokus er endring for resten av ditt liv. Du skal klare å finne og bygge vaner som passer for deg over tid. Og kanskje må du gjennom store endringer.

Når vi har brukt store deler av livet på å bygge og vedlikeholde vaner som til slutt har ført til et eller flere komplekse problemer fungerer ikke kortsiktige løsninger.

Det som fungerer er – en god plan og et sterkt ønske om endring.

Våre kurs har fokus på det naturlige. Normalt og naturlig forhold til kosthold og naturlig bruk av den fantastiske kroppen din. Kroppen din skal du ha hele livet – det er derfor viktig å ta så godt vare på den som du overhode kan. Dette vil gi deg glede i et helt liv.

Gi Freeliving-metoden et år og du vil legge grunnlaget for å lage deg nye naturlige vaner for å få en god helse og et innholdsrikt og verdifullt liv – akkurat slik du ønsker det!

Mange av våre kunder har vært gjennom et utall av dietter og kurer med pulver, shaker og kosttilskudd uten at det varer.

Våre kunder sier at kurset, Freeliving Livsstil, er det mest grundige og innholdsrike kurset de har vært med på. Og en stor del klarer å nå målene sine allerede mens kurset pågår.

Har du lyst til å vite mer om våre kurs – les mer på siden om våre livsstilskurs.

Vi satser på kompetanse. Dersom våre kunder skal få et verdifullt utbytte av kursene, kreves det at vi har de beste kurslederne.

Har du lyst til å bli kursleder? Se mer på Jobbe i Freeliving

Linda Chrislock

Linda Chrislock

Daglig leder Freeliving AS
Freeliving: Ditt liv - Ditt ansvar!
Meny