Vårt Team

Årsaken til at vi bygde Freeliving-Metoden er at vi synes det er alt for stort fokus på slanking og dietter. Finnes det ikke et mer normalt alternativ?

Jo, og dette spørsmålet ga utgangspunktet for utvikling av et livsstilskurs med fokus på vanlig mat, trening alle kan få til og ikke minst den tredje viktige pilaren – mental trening – hvordan klare å stå løpet ut til en bedre helse.

Vårt team, som består av en gjeng med høy kompetanse innen, har hjulpet over 2000 kunder over hele landet med livsstilskurs etter Freeliving-metoden!

Om Freeliving-Metoden og teamet vårt

Freeliving-metoden handler ikke bare om vektreduksjon

Tenk hvordan livet ditt ville vært dersom du hadde færre plager, bedre helse, mer tid til det du liker å gjøre. Og ikke minst, du er i så god fysisk form at du er i stand til å leve ut dine drømmer.

Freeliving-Metoden handler ikke bare om vektreduksjon. Det handler om å ha energi, livsglede, fysisk god form og en god helse du kan ha med deg hele livet ut.

Det er mange som går med et ønske om en sunnere, lettere kropp og en bedre helse! Og for mange blir dette en realitet med litt innsats.

Det krever motivasjon, at du setter av tid til deg selv, at du setter deg SMARTE mål og delmål, legger en god plan og jobber systematisk. Dette er livsstilsendring!

Disse praktiske øvelsene vil bidra til å bygge din motivasjon

  • Du lytter til dine innerste ønsker om hvordan livet ditt skal være.
  • Du forsterker dette ønsket ved å se for deg alle mulighetene du har fremover med en god helse og hvor du har energi og styrke til å gjøre det du har lyst til.
  • Lag en «film» i hodet; Hvordan ser det ut når du er i målet? Hvordan kjennes det ut?
  • Du kjenner på situasjonen du er i per i dag, og kjenner at du vil ha det annerledes.
  • Du opparbeider din indre motivasjon til å gjøre noe med din livssituasjon.
  • Du kjenner at du vil bort fra denne situasjonen – og du trekkes mot den nye drømmen du har laget deg.
  • Du lager en plan for hvordan du skal nå dine mål.
  • Du setter opp aktiviteter som vil hjelpe deg, og planlegger sunn mat som hjelper deg.

I tillegg bruker du tid på å forsterke din drøm om hvordan situasjonen skal være når du er fremme ved dine mål.

Prøv det!

Vårt Team

Teamet vårt er en engasjert, dedikert og livlig gjeng som brenner for det vi jobber med, nemlig – lære deg å leve et sunnere og mer aktivt liv!

Våre verdier står sterkt i alt vi gjør, det er nok derfor vi har et fantastisk samarbeide og godt klima i Freeliving-gjengen!

Våre verdier:

Empati – Kunnskap – Trygghet – Glede

Om Freeliving

Freeliving er både en merkevare, et konsept, en metode og navnet på selskapet som eier konseptet.

Freeliving Livsstil er et omfattende livsstilskurs som strekker seg over lang tid. Årsaken er at endringer tar lang tid og vi følger deg hele veien under kurset.

Livsstilskurs etter Freeliving-metoden er bygd opp rundt 3 viktige pilarer – Kosthold, trening og mental trening.

Joda, de aller fleste av våre kunder vil ned i vekt. Og det målet når de aller fleste som jobber for det. Bare man bruker tid på det og er tålmodig, spiser sunt og trener regelmessig.

Ingen diett

Vi vil ikke sammenliknes med slankekurer eller slankedietter. Det blir altfor simpelt og dessverre feil.

Slik vi ser på dietter og slankekurer er at det er en midlertidig quick fix. Mange kurer er vanndrivende og, ja, man går fort ned i vekt når utskillelse av væske øker.

Når kuren avsluttes reagerer kroppen med å reskape balanse samt sørge for å lagre ekstra energi (les fett). Kroppen har en fantastisk evne til å beskytte deg for hardere tider som kan komme. Derfor «jojo-effekten» som mange opplever, og man går gjerne opp litt i forhold til utgangspunktet.

Endring som varer

Vårt fokus er endring for resten av ditt liv. Du skal klare å finne og bygge vaner som passer for deg over tid. Og kanskje må du gjennom store endringer.

Når vi har brukt store deler av livet på å bygge og vedlikeholde vaner som til slutt har ført til et eller flere komplekse problemer fungerer ikke kortsiktige løsninger.

Det som fungerer er – en god plan og et sterkt ønske om endring.

Våre kurs har fokus på det naturlige. Normalt og naturlig forhold til kosthold og naturlig bruk av den fantastiske kroppen din. Kroppen din skal du ha hele livet – det er derfor viktig å ta så godt vare på den som du overhode kan. Dette vil gi deg glede i et helt liv.

Gi Freeliving-metoden et år og du vil legge grunnlaget for å lage deg nye naturlige vaner for å få en god helse og et innholdsrikt og verdifullt liv – akkurat slik du ønsker det!

Mange av våre kunder har vært gjennom et utall av dietter og kurer med pulver, shaker og kosttilskudd uten at det varer.

Våre kunder sier …

Våre kunder sier at kurset, Freeliving Livsstil, er det mest grundige og innholdsrike kurset de har vært med på. Og en stor del klarer å nå målene sine allerede mens kurset pågår.

Har du lyst til å vite mer om våre kurs – les mer på siden om våre livsstilskurs.

Vi satser på kompetanse. Dersom våre kunder skal få et verdifullt utbytte av kursene, kreves det at vi har de beste kurslederne.

Har du lyst til å bli kursleder? Se mer på Jobbe i Freeliving

Interessert i mer info om våre kurs og hva som passer for deg?

Fyll inn kontaktskjemaet så vil du bli kontaktet av en av våre kursledere.

Linda Chrislock

Linda Chrislock

Daglig leder

Freeliving: Ditt liv - Ditt ansvar!

Meny