Jobbe med Livsstilsendring

Har du lyst til å hjelpe andre med livsstilsendring?

Er du personlig trener, har faglig kompetanse innen ernæring, har utdanning innen coaching, eller har annen erfaring innen helse og livsstil?

Freeliving søker flere kursledere for våre livsstilskurs

Vi søker etter deg som  er glødende opptatt av  helse og livsstil, og ønsker å inspirere andre mennesker til en friskere hverdag!

Du må ha gode lederegenskaper, vise tydelighet og gode samarbeidsegenskaper  Med solid kompetanse, entusiasme, selvstendighet og utholdenhet, støtter og motiverer du mennesker hele veien til deres personlige mål.

Dette er i utgangspunktet en deltidsstilling som kan kombineres med annen jobb eller studier. Arbeidet tilsvarer ca 8-40 % stilling avhengig av din kapasitet, hvor stort markedet er der du bor og hvor mange grupper du ønsker å ha samtidig.

For å kunne være kursleder i Freeliving må du delta på opplæring i vårt konsept og metode.

Opplæringen omfatter motivasjons-psykologi, motiverende veiledning, ernæring og trening.

Vi gjør hverandre gode

Freeliving består i dag av et team med bred og tverrfaglig kompetanse innen helse og livsstil. Vi er lokalisert i både små og store byer og kommuner i Norge, og ekspanderer stadig, og etterspørselen er stor.

Vi som jobber med Freeliving deler hverandres erfaringer og kunnskap og utvikler oss sammen. Vi har en unik kultur som handler om å gjøre hverandre gode!

I Freeliving har vi et meget godt samarbeid og klima på tvers av avdelinger, som gjør at alle trives veldig godt sammen. Derfor setter vi høye krav til nye som skal jobbe med vårt konsept og som vil bli en del av vårt team.

Å jobbe med å utvikle mennesker innen ulike områder i livsstilsendring, betyr å hjelpe andre til å ta bedre vare på seg selv og egen helse. Dette gjør du gjennom å holde kurs for grupper, samt følge opp kundene gjennom individuell trening, kostveiledning og motivasjons-samtaler gjennom kurset.

Vårt konsept er helt fri for ekstreme dietter eller pulverkurer, og det er viktig at du har samme filosofi og tankegang som oss. Helse er best på naturlig vis!

Hvem er du som vil jobbe med Freeliving?

Først og fremst må du elske å jobbe med mennesker. Kompetansen vi ønsker i Freeliving, er innen;

 • helse
 • ernæring
 • trening
 • mental trening

Du bør ha forståelse for hva som skal til for å veilede mennesker i en endringsfase, og vise respekt og forståelse for dine kunder.

For oss er det bra at du har en faglig kompetanse i bunnen, men det aller viktigste er at du er et ærlig, positivt og et raust menneske som vil andre vel og oppriktig ønsker å bidra til et godt miljø.

Vi ønsker gjerne kontakt med deg dersom du er;

 • personlig trener
 • fysioterapeut
 • ernæringsfysiolog
 • mental trener
 • livsstilscoach, helsecoach
 • sykepleier
 • ergoterapeut
 • naprapat
 • eller har annen relevant kompetanse

Vet du samtidig hvor viktig god kundebehandling er, kan du være den rette til vårt team.

Våre verdier

Empati: Alle i Freeliving har evnen til å sette seg inn i hvordan en annen person opplever sin situasjon – ikke ut fra hvordan vi selv ville ha opplevd situasjonen, men hvordan våre kolleger og kunder med sin bakgrunn og historie opplever den. I profesjonell sammenheng er empati en forutsetning for å oppnå nærhet og kontakt med hverandre, både innad og mot våre kunder.

Kunnskap: Vi i Freeliving skal hele tiden søke kunnskap og utvikle oss faglig og mentalt. Vi vet at vi hele tiden kan lære nye ting, både hos andre mennesker, våre kunder, hverandre, andre fagmiljøer og institusjoner og hos oss selv. Vi skal søke, innhente og ønske ny lærdom velkommen. Vi er alltid i utvikling.

Glede: Glede gir bedre helse. Men det holder ikke å tenke positivt. Vi i Freeliving vil gå aktivt inn for å trene gledesmusklene gjennom og aktivt påvirke vår egen sinnstilstand. Når vi vet at vi aktivt kan påvirke vår egen sinnstilstand skaper vi selv brenslet som fører oss til våre mål for et lykkelig liv.

Trygghet: Vi i Freeliving skal være trygge på hverandre og våre kunder skal være trygge på oss. Vi skal aktivt være med å skape åpenhet, tillit og trygge rammer gjennom å være ærlige i alt vi sier og gjør. Vi vet at trygghet i menneskets daglige liv er grunnlaget for livskvalitet.

Vi ønsker at du som jobber i Freeliving skal ha en fin og meningsfull hverdag gjennom ditt arbeide. Vi heier på deg og vil støtte og oppmuntre deg slik at du skal lykkes å nå dine mål.

Alle i vårt team brenner for å inspirere og veilede mennesker til et sunnere liv, og dette bør være noe du også brenner for!

Mener du seriøst at dette er noe du vil samt at du kan bidra positivt med ditt flotte vesen? Ta kontakt!

Ta kontakt og legg gjerne med din CV

 • Dra og slipp filer her, eller
  Meny