Deilig gulrotkake, glutenfri og sukkerfri!

Mange  er glad i gulrotkake og her er en deilig kake for dem som ønsker å redusere mengden sukker og gluten. Nydelig som kos til helg!

Gulrotkake

Bunn

oppskrift

Skill plommene og eggehvitene. Pisk eggehvitene stive. Miks vaniljeessensen sammen med eggeplommene, olje og sukrin.  Vend forsiktig i eggedosisen, malte nøtter og gulrøtter inn i den stivpiskede eggehviten.

Tips. Du kan bruke tagatesse isteden for sukrin som søtning i kaken og glasuren om du ønsker det.

Brukte 24 cm form, men du kan også fordele røren i små muffinsformer.

Kaken stekes i ovnen på varmluft på ca 180 grader, midt i ovnen.

Steketid: 30 min.

La kaken avkjøles før du har på fyll.

Fyll:

fyll
Ostemassen piskes hvitt.

Vel bekomme!

Er du opptatt av en sunn livsstil eller ønsker du å komme igang??

Om du ønsker informasjon om livsstilskurs hos Freeliving der man lærer mye om mat som er sukker og glutenfri kan du trykke HER sunt liv

1 kommentar. Legg igjen ny

Legg inn en kommentar

Meny