Her er vår deilige ostekake som er i serien raske og sunne kaker på for travle dager. Denne passer godt å servere i vennelaget eller som en god dessert! I tillegg har kaken en hemmelig bonus som du ser nederst på denne siden!
Vi liker at det vi presenterer smaker godt, er næringsrikt samtidig som det er raskt og lage , og det er vi ganske sikker på at du også gjør. Derfor presenterer vi som den tredje i rekken av raske kaker, som er Ostekake i kopp. Spennende ikke sant?
Sjekk gjerne ut annen inspirasjon på siden vår her: https://freeliving.no/freelivingbloggen/
Vil du hjelpe oss litt? Hvis du liker disse oppskriftene blir vi veldig glad om du deler siden vår med vennene dine, det motiverer oss til å legge ut mer spennende stoff når vi vet at det blir lest av flere.
Ostekake i kopp
- 3 ss malte mandler
- 1 ts smør eller cocosa
- litt kanel
- 1 ts sukrin gold/evetuelt 1 ts honning
Rør sammen, og trykk massen ned i bunnen av koppen.
Ingredienser fyll
- 57 gram kremost naturell
- 30 gram rømme eller kesam
- 1 egg
- 2 ts sitronsaft
- en dråpe vaniljeekstrakt(kan sløyfes)
- sukrin eller sukrin gold etter eget ønske/smak
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene i en kopp og smak til med sukrin. Sett koppen den i mikroen. Stek på maks varme i 90 sekunder. Rør om i massen hvert 30. sekund.
Sett inn i kjøleskapet frem til servering eller i fryseren hvis det skal gå raskere.
Topping
Frosne bringebær eller jordbær rørt ut i litt sukrin og sitronsaft er nydelig som topping. Ha et godt lag på den ferdig avkjølte kaken!
Hemmelig bonus med kaken! . Denne kaken gir deg godt med fiber som får fart på fordøyelsen. I tillegg gir den protein til musklene og sunt fett for hjernen og leddene dine. Toppingen sikrer inntak av antioksidanter som styrker immunforsvaret ditt! Med andre ord mange gode ting i en liten ostekake!
Vel bekomme!