Sjokoladefudge
Noen ganger får vi lyst på noe søtt selv om det ikke er helg. Her er et sunnere alternativ for dem som vil ha en liten munnfull sjokolade til kaffekosen.
Ingredienser
- 5 ss kakaopulver(100%)
- 2 ss vikingmelk eller fløte
- 2 ss cocosaolje
- 3 ss yacon sirup
- 1 ss honning ( kan sløyfes, erstattes da med en ekstra spiseskje yacon sirup)
Slik gjør du
- Miks alle ingrediensene i en bolle. Røres godt!
- Røren settes i kjøleskap i 5-10 minutter før servering, eller spises med en gang.
Cocosaoljen gjør at sjokoladefudgen blir hard når den settes i kjøleskapet. Hvis du har fudgen over i et brett slik som man fryser isbiter i, får du små fine sjokoladefudge-biter. Røren kan også helles over i små konfektformer mens den ennå er myk.
Lykke til!
Vil du å gå ned i vekt gjennom en sunn og naturlig livsstilsendring? Sjekk ut hva Freeliving metoden er HER