Jeg er blitt glad i meg selv!

Jeg er blitt glad i meg selv!

Kurs i livsstilsendring
Jeg så på meg selv som et tapt tilfelle, forteller Tone Evy Mathiassen (41) fra Sortland. Jeg var overvektig, sykemeldt, utbrent og deprimert. Jeg hadde mistet troen på meg selv etter mange kurer og mislykkede dietter. Jeg var en deprimert sofagris og det var vondt å være meg.

Gjennom Freeliving-metoden har jeg fått et sunnere og mer avslappet forhold til kosthold, fått mer fysisk aktivitet inn i hverdagen min og fantastiske verktøy innen mental trening og stressmestring. Jeg er nå sterkere både fysisk og mentalt, har gått ned i vekt og fått tilbake troen på meg selv, takket være det valget jeg tok om å bli med på kurs i Freeliving-metoden . Det er en fantastisk følelse.

Vi lever livet bare en gang og livet skal dreie seg om mer en mat, vekt og skyldfølelse!

Tone Evy. Sterk og strålende av energi.

Jeg så først annonsen på facebook om at det skulle starte kurs her jeg bor og jeg ble nysgjerrig. Jeg fikk møte kurslederen som fortalte meg hva kurset gikk ut på. En av tingene hun fortalte om var varigheten på kurset, som var ulikt annet jeg hadde vært med på før. Først syntes jeg et helt år på kurs var lang tid, men etter hvert forsto jeg at det var akkurat dette jeg trengte.

Som trebarnsmor og bedriftseier har jeg en hektisk og krevende hverdag. Derfor var det avgjørende å ha tid til å gjøre endringer.

Jeg skal innrømme at da jeg startet på kurset, så jeg for meg at resultatene bare skulle komme – igjennom å betale kursavgiften! Jeg så for meg at jeg skulle få servert en mal på hvordan jeg skulle få det perfekte livet. Det vet jeg nå var naivt å tro, ler Tone Evy med glimt i øyet.

Det er jeg selv som må forme mitt liv med hjelp av de verktøyene jeg har fått. Det kan ingen andre gjøre for meg, sier Tone Evy. Nå kan jeg mye mer om sunn og næringsrik mat, og hele familien min spiser sunnere. I tillegg er jeg glad for å være fysisk aktiv. Nå ser jeg flere muligheter til å være mer aktiv en før, og det er godt å bruke kroppen min. Jeg er endelig lettere og sterkere fysisk. Men det viktigste er at jeg er har fått mer energi, bedre selvtillit og selvfølelse!

Jeg er veldig stolt over at jeg har fått til disse endringene. Det gjør mye for selvfølelsen og jeg vet at nå kan resultatene bli varige.

Ut av komfortsonen! Nådde toppen av drømmefjellet!

Det var så mange ting jeg før trodde jeg ikke kunne gjøre. Jeg unngikk «vanskelige ting» i redsel for å mislykkes. Ved oppstart av Freeliving-kurset  skjønte jeg fort at jeg måtte utfordre meg selv mer. Et av målene mine ble at jeg skulle nå toppen på Møysalen i løpet av 2017 (Vesterålens høyeste fjell).

Men det lå langt frem i tid, trodde jeg. Jeg nådde toppen etter kun 4 måneder på kurset, ler Tone Evy. Det var en fantastisk følelse. Jeg måtte utfordre min komfortsone for å nå dette målet. Nå er det å gå i fjellet blitt en viktig del av livet mitt og noe som gir meg masse glede. Det er fantastisk og kjenne at kropp og sinn kan fungere optimalt sammen, uten at jeg begrenser meg selv.

Vi er flere som går på kurs sammen i Vesterålen. Dette har for meg vært veldig positivt. Det har vært veldig flott å delta på et program der jeg har fått delta sammen med andre som også har satt seg mål for bedre helse, og det er uten tvil veldig motiverende.

En motiverende gjeng!

En motiverende gjeng!

I kursgruppen vår er det mye latter, humor og høyt under taket og vi har blitt godt kjent med hverandre dette året. I tillegg har vi en fantastisk dyktig kursleder, som har veiledet og støttet hele veien. Jeg har kjent meg kjempeheldig som har hatt Lisbeth Antonsen til Freeliving coach. Hun er en fantastisk motivator som virkelig støtter, motiverer og veileder meg og de andre på kurset.

Blir «kalenderpike»

Jeg har alltid likt kunstmalingen som har vært hobbyen min i over 15 år, og nå er den også utvidet til å omfatte teater. Nå har jeg mer energi til å ta opp interessene og hobbyene mine igjen og tør også prøve flere ting. Jeg turte å stille til audition på Kalenderpikene da jeg ble spurt om det for noen måneder siden. Kalenderpikene er en teateroppsetning som blant annet medfører å vise seg mer eller mindre naken. Det hadde jeg aldri turt for ett år siden! Forestillingen er i februar og jeg gleder meg til å stå på scenen. Dette tør jeg fordi jeg nå er glad i meg selv og komfortabel med kroppen min.

Jeg håper alle kan få muligheten til å være med på Freeliving-kurs. Det var et trygt og godt valg for meg fordi det er så helhetlig. Det er befriende å slippe slankepulver og kalori-telling, og stresset det medfører. Mentaltreningen i kurset har betydd alt for å få til disse forandringene, vil jeg si. Det har også vært til god hjelp og inspirasjon å delta i en gruppe med andre som har ønsket endringer i livsstil. Jeg har gledet meg til treffene.

Dette er virkelig et hjelp-til-selvhjelpsprogram som fungerer. Jeg er endelig glad i meg selv og føler meg «god nok» akkurat slik som jeg er! smiler Tone Evy!

Ønsker du også mer informasjon om Freeliving metoden?

Da kan du fylle inn kontaktskjema under. Freeliving har kurs i hele landet.

[contact-form to=’helse@freeliving.no’ subject=’Jeg vil ha informasjon om kurs(lest innlegg om Tone Evy)’][contact-field label=’Navn/Etternavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Bostedskommune’ type=’text’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Epost’ type=’text’/][contact-field label=’Jeg ønsker mer informasjon om Freelivingmetoden’ type=’radio’ options=’Ja,Nei’/][contact-field label=’Om meg’ type=’textarea’/][/contact-form]

All informasjon behandles konfidensielt og vil ikke deles med uvedkommende. Din informasjon er trygg hos oss!

Meny