Reisebrev dag 6 og 7, realisere drømmer, landskamp og skader

Reisebrev dag 6 og 7, realisere drømmer, landskamp og skader

Dato: 2 og 3 mai 2013

Temperatur: 36 grader i skyggen

Vanntemp: 20 grader

Stemning i gruppa: Masse latter og mot!

De siste dagene….

De siste dagene fortsatte vi med variert trening, sirkeltrening, kondisjon, yoga, dans og aerobic. Vi koste oss max alle sammen. Vi var blitt godt kjent med hverandre og vi trivdes i hverandres selskap. Masse latter og gode samtaler kjennetegner de siste dagene sammen

Midt på dagen har vi alltid 5-6 timer der vi kun later oss og koser oss på stranden, vi bader, soler oss og rett å slett nyter det å være på ferie. Hotellet vi bor på har en fantastisk havutsikt så langt øye rekker, så det er mye mental nytelse og bare la øynene hvile mot horisonten.

1008

Å fly i fallskjerm og om å realisere drømmer…

Som jeg har nevn i tidligere innlegg har vi noen damer som er nærmere 70 år med på tur. den nest siste dagen kommer Elisabeth på 70 år bort til meg under lunsjen, hun trekker meg til siden og sier stille i øret mitt på svensk…» jag har alltid drømt om å fly i fallskjerm efter båt, hvis jag bestiller, vil du fly sammen med meg?… Jeg blir stum et øyeblikk.. og må spørre igjen ..for å være sikker på at jeg har hørt rett?

Øynene til Elisabeth glitrer, og smilet er i ansiktet ..hun fortsetter å fortelle. » Hver gang jeg har vært på reise har jeg alltid hatt lyst til det, men det er ingen av mine venner eller ektefelle som har hatt lyst, nå har jeg lyst å gjøre det» ivrer hun videre.

«Jeg har jo lært meg at vi må leve mer i øyeblikket uten at frykt skal begrense oss i alt vi gjør, og nå har jeg bestemt meg..jeg vil fly»!

Jeg som reiseleder er himmelfallende ..dette hadde jeg aldri drømt om skulle komme ut av munnen til denne eldre damen som faktisk kom med krokete og vond rygg på ankomstdagen. Her står hun så stolt fremfor meg og sier hun vil FLY…FLY???

Desverre kan jeg ikke bli med på grunn av forberedelser til neste treningsøkt, men jeg spør om jeg skal spørre noen av de andre i gruppa..

Magi skjer….Birgitta på 67 år og Jeanette på over 50 vil bli med…fantastiske ting skjer virkelig her nede..De eldste deltagerne skal å fly i fallskjerm etter båt..

Noen få timer etter drar den store båten til havs, med tre spente og lykkelige damer som skal oppleve noe veeldig spennende!! Vi  som står igjen på land er stumme av beundring, for noen inspirerende damer!

Her bærer det opp i luften..

Her bærer det opp i luften..

flyr høyt i sky..

flyr høyt i sky..

3 damer er stolt og glad etter flyturen..Elisabeth, Birgitta og Jeanette

3 damer er stolt og glad etter flyturen..Elisabeth, Birgitta og Jeanette

 

 

 

 

 

 

 

 

Landskamp  mellom Norge og Sverige

Svenske landslaget

Svenske landslaget

Norske landslaget

Norske landslaget

 

 

 

 

 

 

 

Nest siste dag..laddes det opp til landskamp..og sports greinen vi har valgt er RUGBY!!

Nå har det seg slik at vi ofte har avsluttet med rugby, men denne gangen skal kampen utarte seg litt annerledes enn på tidligere trenings reiser..

Begge lag er klar og er satt inn i reglene, heiaropene er laget og motivasjonen er på topp. Vi som er reiseledere er dommere…

Fra første kast er det full trøkk…svenskene roper at denne gangen skal norskene ikke få slå dem..de har nok på Northug og alle seirene hans fra vinteren friskt i minne..så Rugby, det vil svenskene slå norskene i!!

Alle løper som noen gale, knuffer, roper, ler og bryter hverandre i bakken..og havner i en hau oppå hverandre. Vi som dommere står måpende å ser på begge lagene som gir alt og har tildels noe bøllete oppførsel (unge som gamle)!

Norske og Svenske spillere i en hau

Norske og Svenske spillere i en hau

Latter og tårer..Silje fra Norge ble lettere skadet

Latter og tårer..Silje fra Norge ble lettere skadet

full trøkk fra begge lag!!

full trøkk fra begge lag!!

 

 

 

 

 

 

Bare 5 minutter ut i kampen får Norge sitt første mål…kampen fortsetter ennå mer innbitt..

etter 7 minutter må vi blåse..første norske skadde må på benken, etter å ha slengt seg etter ballen og fikk vondt i et vondt kne må Kate legges på benken…vi finner frem is for å kjøle ned kneet og hun får ligge  å hvile seg..Kate bedyrer at det går bra og at hun snart er klar igjen…hun vil spille mer!

 

Kampen fortsetter, og trøkket er like høyt…mål skåres på begge sider..Så kommer neste skadde ut av banen og det er en svenske denne gangen…Susanne har også slengt seg etter ballen..og har vondt i ryggen. Hun har tydelig vondt og forteller at hun har en skade i ryggen fra før , dette behøver mer kyndig hjelp og vi bestiller lege…mens jeg steller med den skadde og hjelper henne fortsetter kampen, med Ane som nå er alene dommer..ikke to minutter er gått før den tredje skadde er et faktum..slengskade igjen på Silje fra Norge…Denne gangen heldigvis bare skrubbsår på hendene …Nå er det NOK, vi tør ikke mer!!!

Vi velger å avblåse kampen og forkynner at den er uavgjort mellom landene..en så blodig kamp har jeg aldri opplevd i all min tid som reiseleder på helseferie..killer instinktet er for høyt…vi tør ikke fortsette.. deltagerne ler og forstår uroen til oss reiseledere..morro var det uansett!! med latter og skryteskrubbsår forlater alle banen.

Heldigvis gikk alt bra med de skadde, det vonde kneet til Kate ble bra igjen og hun kunne fortsette på de andre aktivitetene, det samme med Silje sitt skrubbsår, det ble renset og alt ble bra igjen. Susanne som hadde vondt i ryggen fikk en tur til sykehuset for å ta rønken for å være på den sikre siden, jeg reiste sammen med henne til sykehuset så hun hadde følge dit og slapp å være alene på et sykehus i et fremmet land. Susanne fikk for sikkerhets skyld ta det med ro til dagen etter da det var hjemreise.

Aldri før har jeg vært vitne til en så blodig kamp, selv de eldste hev seg med og løp som noen gale..Neste gang blir vi nok IKKE å arrangere rugby kamp.. badminton frister mer etter denne opplevelsen…

Etter landskampen roet alle ned med en deilig middag, siste kvelden sammen skulle feires…

005

Vakre jenter, Therese og Silje

Vakre jenter, Therese og Silje

 

 

 

 

 

 

 

Den siste dagen møttes vi alle som vanlig til morgenyoga ved stranden, etter ei fin økt fikk vi si farvel til hverandre etter ei fantastisk uke sammen.

Morgenyoga gir fred i sjelen

Morgenyoga gir fred i sjelen

jeg viser hodestående yoga øvelse..

jeg viser hodestående yoga øvelse..

 

 

 

 

 

 

 

Nye vennskap er skapt denne uken, og vi blir å holde kontakten.

Vi har hatt en super Freeliving Treningsreise denne uken, med fantastiske deltagere fra Norge og Sverige.

Deltagerne er nå motiverte og inspirerte til å fortsette å ta vare på egne liv og helse, både fysisk og mentalt. Vi blir så glade når de forteller at de vil reise med flere ganger, ingen bedre tilbakemelding enn det kan vi få!

Tusen takk for en innholdsrik uke alle sammen, vi sees igjen!

Nye treningsreiser

Den 10 mai lanseres høsten og vinterens trenings reiser..lyst å være med? Vi kan nevne Italia, Portugal, Tyrkia med mer…

Kontakt oss på kundeservice@freeliving.no

Smil fra Linda Chrislock. Reiseleder og Daglig leder for Freeliving Norge, og Ane K. Masvik Freeliving Coach

081

ane

 

 

Meny