Trening og livskvalitet

Trening og livskvalitet

Trening

Gode grunner til å bevege deg mer med stolthet! Hvert år står bevisene sterkere;

 

regelmessig trening er blant de beste metodene for å bedre livskvaliteten

 

Bedre immunforsvar

Du kan redusere sykdomsrisikoer og skader drastisk ved å trene minst 30 minutter per dag de fleste dager i uken.

Trening hjelper også vår emosjonelle helse. Om man ikke trener regelmessig hver uke risikerer man å utvikle hjerte- og kar sykdommer,diabetes type 2 og kreft.

Personer i regelmessig, fysisk aktivitet, holder risikoene under kontroll.

 

Friskere og sterkere

Regelmessig trening reduserer kolesterolet og sjansen for blodpropp, det reduserer høyt blodtrykk og bedrer lungekapasiteten din.

Styrketrening bygger muskler og gjør kroppen din sterkere. Alt blir lettere å gjøre, du blir mer fleksibel i kroppen og holder deg skadefri.

 

Bygger sterke ben

Vekttrening, gå-og løpetrening , ballspill og aerobic styrker benmassen og reduserer sjansen for osteoporose. Kvinner er spesielt utsatt for benskjørhet i middelalderen, og noen menn opplever dette når de eldes.

 

Vektreduksjon

Trening brenner kalorier og for overvektige hjelper det absolutt å trene. For folk som ikke er overvektige, er trening en perfekt måte å holde vekten i sjakk og unngå å legge på seg.

Utfordrer du deg selv i treningen, vil du også kunne forbrenne flere kalorier etterhvert, slik dropper du kiloene lettere.

 

Bedrer humøret

Når du trener slipper kroppen løs endorfiner som hjelper med å redusere smerte, stress og gir deg en god følelse ved deg selv.

Dessuten reduseres sjansene for å oppleve depresjon. Trening hjelper deg emosjonellt gjennom å bedre selvbildet ditt ved at du er fornøyd med din veltrente kropp!

Husk; god form og en sunn kropp kommer ikke over natten! Men klarer du å holde ut i 3 måneder, har du satt retningslinjene for et flott liv fremover!

 

[box type=»warning»] Freeliving hjelper deg i gang med mer fysisk aktivitet dersom du syns det er vanskelig å komme i gang alene. Hos oss lærer du mange flotte treningsmetoder som gjør deg trygg på at du trener riktig og ikke minst innarbeider dine gode nye vaner!

Få vite mer om når og hvor[/box]

[button link=»https://freeliving.no/leads» type=»big» color=»orange»] Få adgang til detaljene, nå[/button]

 

 

Meny