Jobbe med livsstil?

Er du Ernæringsfysiolog, Personlig Trener (PT), eller NLP Coach eller har annen helserelatert kompetanse?

 

 

Har du allerede eget foretak du vil videreutvikle eller går du med planer om å starte din egen praksis?

Vi søker vi etter deg som  er glødende opptatt av  helse og livsstil og er overbevist om at kropp og sinn virker gjensidig på hverandre og har betydning for helsen.

Med solid kompetanse, glød, selvstendighet og utholdenhet støtter og motiverer du mennesker hele veien til deres personlige mål gjennom ett av de beste livsstilsprogrammene som finnes på markedet i dag.

For å bli Freeliving instruktør forplikter du deg til opplæring i vårt konsept innen vår kostholdsfilosofi som er basert på naturlig mat, fysisk aktivitet og mental trening. Når du starter som instruktør for egne grupper, blir du en av de beste livsstilsveilederne/coachene som finnes på markedet med din helhetstenkning rundt temaet helse.

Etter opplæring er du kvalifisert til å jobbe med livsstil som Freeliving Coach. Det er ønskelig at du har utdanning/erfaring  innen:

  • Ernæringsfysiolog eller kostholdsveilederJobbe med helse og livsstil i Freeliving
  • Trening/treningsveiledning/Personlig Trener
  • Coaching/veiledning/undervisning
  • NLP Coach
  • Jobbe selvstendig
  • Kundebehandling eller salg
  • Pc som arbeidsverktøy
  • Inspirere og hjelpe mennesker til økt livskvalitet

 

Full opplæring i vårt konsept og hjelp til å komme i gang vil bli gitt.

Freeliving passer for deg som ønsker å skape seg eller har en karriere  innen jobb med livsstil og vil inspirere og motivere mennesker til en sunnere og mer aktiv hverdag gjennom endringer i kost, trening og mental trening.

Som Freeliving instruktør vil du få en spennende og meningsfull jobb, med mulighet for gode inntektsmuligheter og mange gode kolleger i hele landet.

For deg som allerede har egen virksomhet innen helse, trening og ernæring bransjen vil du få et solid tilleggsprodukt å tilby dine kunder gjennom en fleksibel og risikofri franchiseavtale.

Ønsker du mer informasjon send en henvendelse til admin@freeliving.no så vil vi svare på eventuelle spørsmål, samt sende deg utfyllende informasjon om Freeliving.

 

[button link=»https://freeliving.no/jobb/coach-innen-livsstil/» type=»big» color=»green»] Meld din interesse![/button]

Meny