Anne Karin fra Sortland suser videre mot en lettere kropp og hverdag

Anne Karin fra Sortland suser videre mot en lettere kropp og hverdag

Vektreduksjon

Anne Karin, en 50 år gammel sykepleier fra Sortland har i over 6 måneder fokusert på å gå ned i vekt og få en letter livsstil, kanskje med en av de kanskje tøffeste metodene som finnes på markedet i dag. Fra å være 106,6 kilo, er hun idag lettere en det hun har vært på over 20 år!

Hun valgte tøffeste vei!

Anne Karin følger et kurs i Freeliving metoden som ikke inneholder verken pulver eller piller eller annet kortvarig som ikke fungerer på lang sikt. For dette vet Anne Karin, hun hadde prøvd det meste av dette før hun selv innså at hun ikke kunne fortsette å lure seg selv.

«For meg ble dette riktig etter å ha mislykkes så mange ganger før. Det er klart det er fristende når man ser at man kun på pulver kan rase ned i vekt, men man tuller bare med forbrenning og fordøyelse ved å velge dette. Og kiloene kommer tilbake, det er sikkert som banken!»

Anne Karin måtte vinne over seg selv, trene opp egen viljestyrke og få nok kunnskap for å opprettholde en sunn livsstil og nå målet om idealvekten!

Det som gjelder for Anne Karin er kostomlegging og regelmessig  trening! Hjelpemidlene for å vinne over dørstokk mila og fristelsen i sjokoladehylla er mental trening!

Har redusert vekten med snart 20 kilo

Målet til Anne Karin var å gå ned ca 35 kilo, og hun er over halvveis mot vektmålet sitt og redusert vekten med snart 20 kilo.

anne-karin-naVi spør om dette har vært enkelt for Anne Karin?

Anne Karin himler med øynene…»Absolutt ikke. Det har vært både opp og nedturer dette halve året, men sånn er det i det virkelige livet når man har full jobb i helsevesenet, har familie og samtidig skal trene og leve sunt. Dette med motivasjon svinger, men siden jeg har et så godt fokus på målet mitt, og god veiledning fra min kursleder går det fremover hele tiden. I en periode var jeg skikkelig sliten, og innså plutselig at jeg trente for mye. Jeg glemte hvor viktig det var med restitusjon, altså å hvile og samle krefter. I dag kjenner jeg at jeg bedre greier å balansere dette, og jeg kjenner min egen tålegrense bedre!»

Anne Karin er for tiden på det berømte vektplatået

Akkurat nå har vektreduksjonen stoppet litt opp. Dette er helt vanlig og skjer alle som skal ganske mye ned i vekt. Dessverre er det i denne fasen mange gir opp og ikke fortsetter. Derfor er det i denne fasen veldig godt å ha noen å støtte seg til for Anne Karin. «Det er klart det er litt frustrerende når man trener og spiser sunt og det ikke skjer så raskt som jeg ønsker. Men i dag fikk jeg en gjennomgang sammen med Linda Chrislock, hun har gitt noen råd for hva jeg skal gjøre nå i forhold til kostholdet, og så gjenstår det å se om fettforbrenningen gires opp igjen. Så langt har rådene jeg har fått fungert, så om 2 uker skal vi se om hvilke resultater rådene jeg har fått gir. 

Linda kan fortelle at alle som går ned i vekt havner ofte på dette platået. Det er da det gjelder å være tålmodig og fortsette å fokusere mot målet. Alt for mange gir opp når det ikke går i det samme tempoet som i begynnelsen når de skal ned i vekt. Heldig vis finner vi ofte ut hvor skoen trykker og kan hjelpe våre kursdeltakere videre når de havner i denne fasen!

Vektreduksjon er ikke alt

Uansett så har jeg fått så mye mer energi og overskudd i hverdagen min gjennom å følge anbefalingene fra kurset i Freeliving. Tidligere var jeg ofte sliten og manglet overskudd. Heldigvis er det historie og er veldig sjelden nå.  Det er godt at jeg selv etter en lang arbeidsdag har mer å gi, både til familien min, men også at jeg har nok energi og overskudd til trening. Dette er en stor forskjell i min hverdag i forhold til før og veldig takknemlig for!  

img_0800Hverdagen min er beriket gjennom endringene jeg har gjort. Nå er jeg med å padler kajakk, noe som var vanskelig da jeg var så overvektig. Dette var noe jeg alltid hadde hatt lyst til. Nå kan jeg det smiler Anne Karin! Det er en hærlig følelse! Det handler om å slippe å bekymre seg for helsen, før bekymret jeg meg mye.

I tillegg har jeg nå meldt meg på treningsferie med Freelivng sommeren 2017. Da reiser jeg til USA. dette er helt nytt og noe jeg aldri før har gjort så det blir spennende og jeg gleder meg veldig! 

Bukfettet redusert og ned 5 størrelser i klær

I dag fikk jeg vite av Linda at fettet rundt indre organer(bukfettet) kommet ned på et sunt nivå. Før var jeg redd for å få diabetes 2 og bekymret meg veldig over det. Det er deilig å slippe de tankene i dag. Jeg vet at kroppen min kommer mer og mer i balanse og det gir meg en helsegevinst. I tillegg har jeg gått ned 5 størrelser i klær. 

Vi kan være glad for at Anne Karin har ører, for hvis ikke hadde nok smilet gått helt rundt! Lykke til videre Anne Karin. Vi gleder oss til om 2 uker. Da skal vi sjekke om fettforbrenninger har økt igjen, og forhåpentligvis kommet over dette platået. Hindringer er til for å overvinnes! Ny status på Anne Karins prosess kommer!

Ønsker du informasjon om Freeliving metoden? Da kan du fylle inn kontaktskjema under så får du informasjon om kurs nært der du bor!

Kontaktskjema

[contact-form to=»helse@freelivingnorge.no» subject=»anne karin»][contact-field label=»Navn» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Epost» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Telefon» type=»text»][contact-field label=»Melding» type=»textarea»][contact-field label=»Bostedskommune» type=»text» required=»1″][/contact-form]

 

Meny