Freelivingmetoden

Livsstil 2016 (1)

Hva er Freeliving metoden 

Dette kurset passer for voksne kvinner og menn som har prøvd å endre livsstil og gå ned i vekt mange ganger uten å lykkes, og som ønsker å ta tak i egen helsesituasjon. Kurset passer for dem som er klar til å jobbe seriøst og langsiktig med egen helse på en sunn og naturlig måte og vet at resultatene ikke kommer av seg selv.

Freeliving livsstilskurs har et sunt og naturlig fokus, UTEN pulverkurer og ekstreme dietter. Kurset har varighet på 12 måneder fordi vi vet at man behøver god og regelmessig oppfølging  og veiledning for å få varige resultater. Erfaringen til våre deltakere er at kortvarige dietter og kurer ikke fungerer, og derfor er Freeliving en bedre og mer helhetlig valg med et langsiktig fokus.

Det man lærer på kurset skal man integrere i egen hverdag. Teori og praksis går hånd i hånd, så du skal både lære og utføre det du gjennomgår på kurset.

Deltakere på våre kurs får kostplaner og treningsplaner tilrettelagt individuelle mål og fysisk utgangspunkt, slik at man opplever mestring og får integrert kunnskapen og kan nyttiggjøre seg av den i egen hverdag.

Alle kurs ledes av fagpersoner innen kosthold, fysisk aktivitet og motivasjonspsykologi og mental trening.

Ønsker du å delta på kurs eller få mer informasjon kan du fylle inn kontakskjema under, eller sende en epost til helse(a)freeliving.no

Fyll inn kontaktskjema

Erfaringer fra deltakere

tone evy 1Lailas historiecamillas historieIrenes historie

Legg inn en kommentar

Meny