Hjelp til deg som skal mye ned i vekt

Hjelp til deg som skal mye ned i vekt

Vektreduksjon

jumping-for-joySkal du mye ned i vekt, har du nok helt andre utfordringer enn en person som kun skal ned 5-7 kg. Du trenger ofte hjelp over lengre tid, og mer individuell veiledning og oppfølging.

Dette kurset passer for deg som skal ned mer enn 20 kg. Freeliving vektreduksjonsprogram er spesielt tilrettelagt for deltakere som strenger lengre hjelp og veiledning og naturlig nok har flere utfordringer enn dem som skal ned kun få kilo.

Når du skal ned i vekt er det en stor fordel å være i en gruppe der dere er flere deltakere er i samme situasjon som forstår hverandre. i tillegg ledes du og gruppen din av en trygg kursleder.  Du får både veiledning gjennom gruppemøter og individuelt slik at prosessen tilpasser bedre din hverdag og utgangspunkt.

Mange av våre deltakere går mellom 20 kilo til ca 40 kilo på dette kurset og målet er selvfølgelig å beholde idealvekten også etter kurset.

Trappetrinnsmetoden

Dette er en metode utviklet  for vektreduksjon basert på lang erfaringav mennesker som skal ned i vekt og hvordan man kan sikre en økt sjanse for å nå idealvekten

trappTrappetrinnsmetoden vektlegger at du skal gå ned i vekt gjennom et sunt og næringsrikt kosthold, komme i gang med en fysisk aktivitet, samtidig som du lærer kognitive metoder for å ivareta motivasjonen underveis.

Din vektreduksjon deles opp i ulike faser frem mot mål.  Dette betyr skritt for skritt mot  idealvekten din med en grundig plan for prosessen.

Denne metoden sikrer at du også får forståelse for hva som skal til for å beholde idealvekten når du når den, slik at du slipper jo-jo slanking.

Det er utfordrende å gå ned i vekt over lang tid både fysisk og mentalt. Hos oss får du støtte og faglig veiledning helt frem til  din idealvekt der vi tilpasser kosthold og treningsprogram slik at disse passer for deg og din hverdag.

Les noen av våre suksesshistorier her

Lailas historiecamillas historie

 

tone evy 1Irenes historie

Interessert i mer info om våre kurs og hva som passer for deg?

Fyll inn kontaktskjemaet så vil du bli kontaktet av en av våre kursledere.

Dine kontaktdata er trygg hos oss og vil ikke deles med andre

Meny